Briefopeners & Clips laten bedrukken

Verras je zakelijke partners met een praktisch én luxueus relatiegeschenk. Een gegrafeerde of bedrukte briefopener komt altijd van pas. Hoe marketing savvy is het als jouw relaties vanaf nu de lang verwachte post openen met een briefopener met jouw bedrijfslogo erop? Of belangrijke papieren bijeenhouden met een stijlvolle bedrukte markclip?

Briefopeners en paperclips bedrukken als zakelijk geschenk

Een zakelijk geschenk doet het altijd goed als weggever voor (zaken) relaties en collega’s. Naast de bedrukte paperclips is ook de briefopener is één van de meest praktische geschenken om weg te geven. Daarnaast heeft de briefopener een luxe uitstraling, waardoor de impact van het geschenk zeer groot is. Uw zakenrelaties zullen dit praktische en luxe geschenk zeker waarderen. Bovendien is het een artikel dat altijd van pas komt en veelvuldig gebruikt gaat worden. Hierdoor is het een perfect geschenk om te laten bedrukken met uw eigen logo en/of bedrijfsnaam, waardoor ook uw eigen naamsbekendheid wordt verhoogd.

Zet uw briefopener met logo ook in als promotiemiddel

In het assortiment vindt u ook diverse briefopeners die zeer geschikt zijn voor promotionele doeleinden. Doordat de briefopeners lichtgewicht zijn, zijn deze ideaal om toe te voegen aan een leuke postmailing. Voeg de bedrukte briefopener toe in het envelop. Dit zorgt ervoor de openingspercentage van uw mailing wordt vergroot en dus ook meer mensen uw uiting zien. Daarnaast schenkt u de ontvanger een praktisch geschenk dat zij nog veel zullen gebruiken. Dus wanneer de mailing wordt weggegooid, blijft u dankzij de briefopener met opdruk nog langdurig in beeld waardoor ook uw naam nog lang blijft hangen bij uw doelgroep.

Een origineel geschenk om weg te geven

De briefopener is een origineel geschenk om weg te geven. Het is weer eens wat anders dan de populaire promotie pen of bedrukte sleutelhanger. Met de briefopener valt u op. Wanneer u deze weggeeft op een beurs of evenement zult u uw doelgroep verrassen. Door dit originele geschenk zullen zij nog een tijdje op uw stand blijven staan en kunt u nog een leuk gesprek met ze voeren. De briefopener is ook erg leuk om te combineren met een bedrukte schrijfblok of bureaustandaard. Hiermee is het een perfect geschenk voor bijvoorbeeld eigen medewerkers.

Briefopener graveren of bedrukken? Alles is mogelijk

De briefopener met logo of tekst is perfect inzetbaar voor verschillende doeleinden. U kunt ervoor kiezen om de briefopener te bedrukken, maar het is ook mogelijk om de briefopener te graveren. De gravering op de briefopener zorgt voor een luxe uitstraling. Ideaal wanneer u de bedrukte briefopener wilt inzetten als zakelijk relatiegeschenk. Al uw personalisatiewensen kunt u direct online doorgeven. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen sturen wij u een digitale drukproef op. Hierop kunt u precies zien hoe het bedrukte geschenk eruit komt te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent zullen wij het drukproces starten. Uw briefopener met logo of tekst heeft u dan binnen acht werkdagen in huis.