Creditcardhouders bedrukken

Jouw zakelijke partners halen de creditcard dagelijks tevoorschijn. Geef ze daarom een gepersonaliseerde creditcardhouder als relatiegeschenk zodat de awareness exponentieel groeit. Of je nu gaat voor luxueuze RFID-cardhouders of goedkope kunststof hoesjes, één ding is zeker: wat jouw relaties ook aanschaffen, met jouw logo op de bankpashouder sta jij in de spotlights.

(21 artikelen gevonden)

Pagina's

Creditcardhouder met opdruk van uw eigen logo

De creditcardhouder is de afgelopen jaren flink in populariteit gestegen. Helemaal sinds met veel vaker met de pas betaald in plaats van contant geld. De creditcardhouders bieden voldoende ruimte voor diverse pasjes. Hierdoor is het een perfect artikel om items, zoals een bankpas en rijbewijs in op te bergen. Bovendien is de creditcardhouder vrij compact. Compacter dan een portemonnee. Hierdoor kan deze gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden. De creditcardhouder past bijvoorbeeld gemakkelijk in de tas of jaszak.

Een bedrukte creditcardhouder voor iedere doelgroep

Steeds meer mensen maken gebruik van betaalpassen, maar ook de OV chipkaart en rijbewijs zijn allemaal pasjes die iedereen graag bij zich draagt. Dit maakt de creditkaarthouder een perfect geschenk om weg te geven aan een brede doelgroep. Zo kunt u de bedrukte creditcardhouder weggeven tijdens een beurs, maar ook op andere evenementen is het een zeer effectieve weggever.

Ook voor uw eigen medewerkers is de bedrukte creditcardhouder met logo een leuke en praktisch geschenk. Zij zullen het item keer op keer gebruiken en door de opdruk van het logo zullen zij zich meer verbonden voelen met uw organisatie.

Creditcardhouders in allerlei vormen, stijlen én met RFID bescherming

In het assortiment vindt u een breed aanbod aan creditcardhouders. Hier kunt u kiezen voor een eenvoudige creditcardhouder dat zeer geschikt is voor promotionele doeleinden. Dankzij het eenvoudige design zal de opdruk van uw logo extra goed opvallen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor luxe varianten. Deze lederen creditcardhouders zijn ideaal om cadeau te geven tijdens bijvoorbeeld een jubileum of eindejaarsviering.

Een groot deel van de creditcardhouders zijn voorzien van RFID bescherming. Zeker in de tijd van contactloos betalen is dit geen overbodige luxe. Met RFID voorkomt u skimming en blijven al uw gegevens veilig. Dit stukje veiligheid zal zeker gewaardeerd worden door de ontvanger.

Creditcardhouder bedrukken? Bestel direct online

Wanneer u de creditcard wilt bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of een andere tekst, kunt u deze direct online bestellen. Tijdens het bestelproces kunt u op uw eigen gemak aangeven hoe u de creditcardhouder wilt laten bedrukken. Kiest u voor een bedrukking in huisstijlkleuren of juist voor een luxe gravering? Alles is mogelijk. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een digitale drukproef. Hierop kunt u precies zien hoe de creditcardhouder eruit komt te zien wanneer deze bedrukt is met uw logo en/of tekst. Pas wanneer u volledig akkoord bent met de drukproef zullen wij uw creditcardhouders bedrukken. Binnen acht werkdagen heeft u het leuke geschenk in huis.