Geodriehoeken bedrukken

De geodriehoek is onmisbaar gereedschap voor iedere student. Wanneer leerlingen deel uitmaken van jouw doelgroep is het dan ook een slimme zet om geodriehoeken te bedrukken met jouw logo. Niet alleen voor educatie, maar ook in de technische branche zijn bedrukte geodriehoeken top giveaway. Terwijl jouw leads opmeten groeit de naamsbekendheid van jouw bedrijf.

Geodriehoek: onmisbaar op school

Technisch tekenen is een belangrijke les in de wiskunde. Om te leren rekenen met graden en bogen is een geodriehoek een onmisbaar artikel: zo tekent iedere scholier binnen te kortste keren de strakste grafieken. Ook voor het tekenen in perspectief heb je nu eenmaal een geodriehoek nodig. Het is dus handig om als school of onderwijsinstelling te zorgen voor voldoende geodriehoeken. Zo kunnen de leerlingen ook niet meer de smoes gebruiken dat ze de driehoek zijn vergeten. Handig, ook voor uw leerkrachten!

Geodriehoek met logo als relatiegeschenk

Gelukkig is een geodriehoek geen duur instrument: u laat deze al vanaf € 0,26 bedrukken met uw logo en/of naam. Zo voorziet u iedereen voor een kleine investering van een handige geodriehoek met opdruk. Natuurlijk kunnen deze ook buiten het onderwijs worden weggeven: iedereen heeft wel eens een geodriehoek nodig. Is het niet om berekende hoeken te tekenen, dan is het wel omdat er simpelweg een strakke lijn getrokken dient te worden. Met een geodriehoek gaat dat net zo gemakkelijk als met een liniaal natuurlijk! Door de lage kosten van dit artikelen kunt u het ook uitstekend inzetten als promotiemateriaal, bijvoorbeeld op een beurs. Zo werkt u aan uw naamsbekendheid met een praktische weggever.

Geodriehoeken bedrukken bij Van Helden: snel en gemakkelijk

Online bestelt u bij Van Helden Relatiegeschenken uw geodriehoeken heel eenvoudig. Door uw logo up te loaden of bedrukkingstekst in te voeren en vervolgens de opdrukkleuren te bepalen weten wij precies wat er moet gebeuren. Uiteraard ontvangt u eerst een drukproef ter controle! Bent u nog niet klaar om te bestellen, vraag dan alvast vrijblijvend een offerte, sample of drukproef aan. Onze medewerkers helpen u ook altijd met advies op maat: neem contact op met hen en wordt direct te woord gestaan!