Notitieblokken bedrukken

Bedrukte notitieblokken inzetten als promotiemateriaal heeft een belangrijk voordeel: mensen nemen ze overal mee naartoe en leggen ze dan zichtbaar op hun werkplek. Hierdoor kan het uitdelen van notieblokken bedrukt met je logo of bedrijfsnaam enorm veel betekenen voor je naamsbekendheid. Bovendien is het voor de ontvanger een handig en bruikbaar relatiegeschenk.

(18 artikelen gevonden)

Pagina's

Notitieblok met opdruk voor zakelijke relaties

Het is niet altijd even eenvoudig om een geschikt relatiegeschenk te kiezen. Notitieblokken met bedrukking zijn perfect om in te zetten als relatiegeschenk voor zakelijke relaties. Een schrijfblok met logo zal veel gebruikt worden door zakenrelaties, bijvoorbeeld om krabbels te zetten tijdens een telefoongesprek of om dingen op te schrijven die absoluut niet vergeten mogen worden. Doe notitieblokken met opdruk cadeau aan zakelijke partners en zorg ervoor dat ze iedere keer dat ze iets belangrijks opschrijven aan jouw bedrijf denken. Om ervoor te zorgen dat relaties helemaal niet meer om je organisatie heen kunnen is het ook mogelijk om bedrukte schrijfblokken te combineren met andere kantoorartikelen met bedrukking, zoals bedrukte post-its, schrijfmappen met bedrukking of laat eco bureauartikelen bedrukken.

Verras medewerkers en collega’s met een notitieblok met logo

Een schrijfblok met logo is niet alleen een goed relatiegeschenk voor zakelijke partners. Binnen je eigen bedrijf kun je ook bedrukte notitieblokken uitdelen. Laat notitieblokken bedrukken met logo en verras alle medewerkers met een bedrukt schrijfblok. Op deze manier laat je de huisstijl ook binnen je organisatie terugkomen. Door middel van bedrukte notitieblokken creëer je een professionele en uniforme uitstraling, die niet alleen zichtbaar is voor je medewerkers maar ook bij klanten. Iedere klant die jouw kantoor bezoekt, zal direct opmerken dat je business een sterke branding heeft. Daarnaast kun je ook schrijfblokken bedrukken en aan cliënten meegeven. Een stapeltje bedrukte schrijfblokken bij de receptie of in de vergaderkamer zorgt ervoor dat je altijd een stukje marketing voert.

Bedrukte schrijfblokken voor het onderwijs

Het notitieblok als relatiegeschenk doet het ook goed buiten de zakelijke markt. Zo is een schrijfblok bedrukt met het schoollogo een praktisch geschenk om cadeau te doen in het onderwijs. Ga voor een professionele uitstraling en geef alle leraren een schrijfblok met bedrukking. Niet alleen leraren maar zeker ook leerlingen zullen erg blij zijn met een gepersonaliseerd schrijfblok en zullen deze iedere dag gebruiken. Maak bedrukte notitieblokken nog persoonlijker en laat de notitieblokken bedrukken met de namen van leerlingen. Leerlingen zullen zich meer verbonden voelen met de school, iets wat voor iedereen goed uitkomt.

Schrijfblokken met bedrukking als promotiemiddel op beurzen en open dagen

Een bedrukt notitieblok is hét perfecte promotiemiddel tijdens grote evenementen zoals beurzen en open dagen. Omdat een schrijfblok met logo niet erg groot is, past deze gemakkelijk in een rugzak of zelfs handtas, waardoor het bedrukte notitieblok eenvoudig meegenomen kan worden. Tijdens de beurs kunnen bezoekers meteen aantekeningen maken in hun nieuwe notitieblok met bedrijfslogo en zal je bedrijfsnaam direct door alle beursbezoekers gezien worden. Ook tijdens cursussen en seminars zijn bedrukte schrijfblokken goed in te zetten, omdat tijdens deze evenementen veel aantekeningen gemaakt worden en een grote doelgroep aangesproken kan worden.

Diverse soorten schrijfblokken bedrukken

Bedrukte kladblokken zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. In ons assortiment vind je basic te bedrukken notitieblokken in de maten A4, A5 en A6. Vooral een notitieblok met bedrukking in A4 formaat wordt veel gebruikt tijdens seminars en op scholen. Daarnaast kun je ook praktische mini kladblokken bedrukken. Deze kleine variant is perfect om mee te geven tijdens beurzen en open dagen, aangezien mensen de handige notitieblokken met logo zonder problemen overal mee naartoe kunnen nemen. De te bedrukken memoblokken in de collectie zijn ideaal voor op het bureau en kunnen goed weggegeven worden binnen je bedrijf of aan zakelijke partners. Laat een simpel memoblok bedrukken of kies voor een leuk memohuisje met gekleurde pagina labels.

All-in one notitieblokken met logo

De keuze in bedrukte schrijfblokken en memoblokken met logo is reuze, want naast basic notitieblokken met opdruk en gepersonaliseerde memohouders kun je ook all-in gaan en een complete schrijfset met logo laten bedrukken. Deze uitklapbare units zijn voorzien van een notitieblokje, post-its, pagina labels, een pen, liniaal en eventueel ook potloden. Een all-in one schrijfblok bedrukken doe je om relaties flink te verrassen en een onuitwisbare indruk achter te laten. Doe je aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Dan sluit eco notitieboekjes bedrukken als giveaway goed aan bij je bedrijf.

Mogelijkheden van notitieblokken met bedrukking

De mogelijkheden voor het bedrukken van notitieblokken zijn eindeloos. Je bent geheel vrij om het aantal en de bedrukking te bepalen en dit opent veel deuren wat marketing betreft. Bij Van Helden Relatiegeschenken kun je een aantal notitieblokken in full colour laten drukken, zodat je bijvoorbeeld ook een gepersonaliseerd memoblok met foto kunt bestellen. Het voorblad van een kladblok met logo wordt op een gegeven moment vaak omgeslagen. Daarom worden schrijfblokken op elke pagina bedrukt, waardoor het logo en/of de tekst bij iedere notitie in beeld komt. Van sommige schrijfblokken met bedrijfslogo kun je het aantal vellen zelf bepalen.

Bestel jouw bedrukte notitieblokken eenvoudig online

Heb je al precies voor ogen hoe jouw relatiegeschenk notitieblok eruit moet komen te zien? Dan kun je direct online of telefonisch een bestelling plaatsen. Hierbij kun je alle wensen doorgeven. Van de hoeveelheid te bedrukken schrijfblokken tot het aantal vellen van de notitieblokken met bedrukking. Wanneer de bestelling bij ons binnen is maken we een drukproef voor je op. Als je aan de hand van de drukproef akkoord geeft, beginnen wij met de productie van jouw gepersonaliseerde schrijfblokken. Omdat notitieblokken op maat gemaakt worden, is de levertijd vaak in overleg. 

Ben je er nog niet helemaal uit of ontvang je graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.