Post-its Bedrukken

Op zoek naar handzame en bruikbare promotieartikelen? Kies dan voor onze bedrukte post-its! Een post-it is een handig hulpmiddel waarmee je bladen en documenten kunt markeren. Dit veelgebruikte artikel is perfect om weg te geven aan medewerkers of aan klanten op beurzen of open dagen. Kies voor een passend design en bedruk de post-it met je logo of bedrijfsnaam.

(32 artikelen gevonden)

Pagina's

Post-its bedrukken voor een groot bereik bij iedere doelgroep

Een post-it is een handig hulpmiddel om bladen en documenten te markeren. De bedrukte post-its zijn daarom niet alleen geschikt als weggever aan zakenrelaties, maar doen het ook heel goed bij scholieren en studenten. U kunt de post-its bedrukken met een leuke tekst, die motiverend werkt bij het studeren. De gepersonaliseerde post-its met logo zijn perfect om in te zetten als weggever tijdens open dagen. Bovendien worden de bedrukte post-its vaak uitgeleend, waardoor uw bereik nog groter wordt dan u in eerste instantie denkt. Gepersonaliseerde post-its kunt u ideaal gebruiken bij uw schrijfmappen.

Bedrukte post-its en memoblokken in allerlei stijlen

In het assortiment vindt u reclame post-its in verschillende stijlen waar u met uw gepersonaliseerde pen zo op kan schrijven. Zo kunt u kiezen voor een compleet notitieboekje met zelfklevende post-its, maar kunt u ook kiezen voor een praktische boekenlegger met post-its. Naast de bedrukte post-its bieden wij u ook memoblokken. De memoblokken zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Zo kunnen wij kleine kladblokken bedrukken met uw bedrijfslogo, maar wij kunnen ook een memoblok met foto bedrukken. Zo is een aantal van onze memoblokken te bedrukken in full colour. Zo kunt u deze geheel naar wens laten bedrukken.

Laat uw post-it bedrukken voor meer bereik

De post-it is een product welke veelvuldig wordt gebruikt op kantoor. Zo worden de memo’s op diverse plekken in en om het kantoor opgehangen. Denk hierbij aan memoborden, computerschermen en muren. Omdat memo’s op zo veel verschillende plekken worden geplakt, is het laten bedrukken van post-its een echte aanrader. Zo bestaat een memoblokje al snel uit minimaal 90 notes. Het idee dat uw logo en bedrijfsnaam zo vaak zichtbaar wordt, zegt al genoeg. Niet alleen is de post-it effectief wat betreft het bereik ook is het een praktische en goedkoop geschenk. En daarbij geldt uiteraard: hoe meer u afneemt, hoe goedkoper het wordt. Kortom: een klein geschenk met een groots effect!

Gepersonaliseerde post-its en memoblokken bestelt u direct online

Laat een post-it drukken met uw logo en/of tekst. Tijdens uw online bestelling kunt u al uw wensen met betrekking tot opdruk, kleur en aantal doorgeven. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij u een digitale drukproef van de bedrukte post-it opsturen. Zo kunt u van te voren precies zien hoe het artikel eruit komt te zien. Bij vragen of voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact met ons opnemen.