Kerstpakketten

 

Kerstpakketten als blijk van waardering

Het weggeven van een kerstpakket aan het einde van het jaar is een aloude traditie die nog door veel bedrijven wordt uitgevoerd. Uit een onderzoek dat is uitgevoerd door De Zaak is gebleken dat ruim driekwart van de werkgevers er vanuit gaat dat medewerkers graag een kerstgeschenk ontvangen. Heel gek is dat niet. Het eindejaar is een perfect moment om waardering te tonen aan medewerkers en het kerstpakket is hier een goed middel voor.

De traditionele kerstpakket populairder dan ooit

Een kerstgeschenk voor het eindejaar kent vele vormen. Het ene bedrijf zal eerder kiezen voor een gezellig bedrijfsuitje, terwijl de ander kiest voor een persoonlijk cadeau. Enige tijd geleden was ook de cadeaubon een eindejaarsgeschenk dat flink in populariteit steeg. Uit het onderzoek van De Zaak is echter gebleken dat de traditionele kerstpakket steeds vaker gekozen wordt en populairder is dan ooit. Meer dan de helft van de respondenten van De Zaak gaf de voorkeur voor het kerstpakket. De terugkerende populariteit van het traditionele pakket is te verklaren door de behoefte aan nostalgie. Het is een waar feest om het goedgevulde pakket uit te pakken. Bovendien zijn deze gevuld met veel verschillende artikelen, waardoor er altijd wel iets bij zit voor de ontvanger en zijn relaties. Een leuk geschenk om te delen dus.

Kerstpakketten: voor ieder wat wils

Kerstpakketten zijn er in allerlei soorten en maten. Vaak hebben de kerstpakketten een overkoepelend thema. Zo kan een kerstpakket u bijvoorbeeld helemaal meenemen naar Italië, doordat deze is gevuld met verschillende Italiaanse lekkernijen. Daarnaast is er ook een ruime keuze aan duurzame kerstpakketten. Zo kunt u kiezen voor een groen pakket dat gevuld is met biologische hapjes en drankjes. Etenswaren zijn overigens niet meer het enige dat in de kerstpakketten zit. Vaak vindt u hier ook een origineel relatiegeschenk in. Denk bijvoorbeeld aan een koeltasje, deken of kaarsenhouder. Dit is een leuk aandenken die de ontvanger het hele jaar door kan gebruiken.

Uw kerstpakket bestelt u eenvoudig online

Het bestellen van uw kerstpakketten kan eenvoudig online. Dat is prettig aangezien u in de drukte van het najaar dan geen tijd kwijt bent aan een fysiek bezoek aan een kerstpakketten leverancier. Wanneer u uit het ruime aanbod een kerstpakket heeft uitgekozen, kunt u via de webshop eenvoudig uw gewenste aantal etc. aangeven. Binnen ca. 5 werkdagen heeft u de kerstpakketten in huis. De kerstpakketten zijn vanaf 22 november leverbaar, waardoor je ze niet lang hoeft op te slaan op kantoor.