Spaarpotten bedrukken

Geef een educatief cadeau aan kinderen, of een geschenk met een knipoog aan relaties en werknemers. Onderstaande spaarpotten kun je laten bedrukken met een afbeelding naar keuze. Op de balie of het bureau zijn deze spaarpotten een leuke blikvanger en zal de door jou gekozen opdruk door velen worden gezien.

Sorteer op

3 producten

Spaarvarken Piggy met verf
Vanaf
€ 2,40
  • Voorzien van verf en kwast
Spaarvarkentje Oiky
Vanaf
€ 1,45
(2)
  • Leuk geschenk voor kinderen
Spaarvarken Snorky
Vanaf
€ 1,48

Bedrukte spaarpot: duurzaam relatiegeschenk

Zelfs in een wereld van bankpassen en PayPal hebben spaarpotten nog steeds een plekje. Spaarpotten met opdruk staan leuk in het interieur en vrolijken de ruimte op. Als u op zoek bent naar een duurzaam relatiegeschenk dat veel gebruikt zal worden, is spaarpotten bedrukken en als relatiegeschenk uitdelen zeker een goede keuze. Iedere keer dat er een muntje in de bedrukte spaarpot belandt, is uw logo te zien en wordt de relatie eraan herinnerd dat u bestaat. Daarnaast zullen ook connecties van uw relatie de spaarpot met opdruk in beeld krijgen waardoor uw bedrijf ook exposure geniet van derden. Bij Van Helden Relatiegeschenken kunt u spaarpotten bedrukken in kleine en grotere oplages. 

Spaarpotten met naam of foto: target kinderen én ouders 

Voor kinderen zijn spaarpotten met naam of foto leuk een leerzaam. Dit zullen ouders appreciëren want het is voor kids belangrijk om vroeg om te leren gaan met geld. Wanneer u voor spaarpotten bedrukken kiest heeft u een krachtige giveaway in de hand waarmee u dus zowel ouders als kinderen kunt bereiken. Wanneer u grote doelgroepen wilt bereiken kunt u spaarpotten met foto of naam bedrukken en op scholen, beurzen en opendagen uitdelen. Te bedrukken spaarpotten hebben een groot drukoppervlak zodat het bedrijfslogo mooi uitkomt en daarnaast is er ook plaats voor een slogan of een pakkende tekst. Wilt u kinderen en ouders bereiken door middel van andere leuke weggevers? Bekijk de mogelijkheden van speelgoed bedrukken en kies het juiste promotiemiddel voor uw marketingmix.

Spaarpotten bedrukken voor B2B marketing

Om zakenrelaties een blijk van waardering te geven zijn spaarpotten met logo een goed instrument. Laat spaarpotten bedrukken met een relevant bericht voor uw connecties en geef ze de bedrukte spaarpot cadeau na een meeting of conference. Een spaarpot met opdruk staat mooi op kantoor en zal op die manier voor exposure binnen de zakelijke markt zorgen. De Spaarpot House is een goed voorbeeld van een professionele te bedrukken spaarpot die u in kunt zetten om zakenrelaties te verblijden. De transparante spaarpot met opdruk is perfect voor op de balie of receptie zodat klanten bij binnenkomst direct blootgesteld worden aan het bedrijfslogo. Bedrukte relatiegeschenken zijn persoonlijke giveaways en creatief te gebruiken voor B2B marketing. Om zakenrelaties met kinderen in het zonnetje te zetten kunt u bijvoorbeeld ook kinderpotloden en pennen bedrukken en weggeven.

Goedkope spaarpotten met logo kopen? Bestel online!

In het assortiment zijn verschillende kleuren te bedrukken spaarpotten te vinden. Tevens zijn er spaarpotten zonder opdruk of units die geleverd worden met verf en kwastje zodat kinderen de pot kunnen beschilderen. Het aantal beschikbare drukkleuren verschilt per te bedrukken spaarpot. Van Helden maakt gebruik van een tampondruk voor het bedrukken van spaarpotten. Deze stempel gaat mee met de vorm van de spaarpot en is daarom ideaal om verschillende spaarpotten te bedrukken. Heeft u vragen over de mogelijkheden of ontvangt u graag vrijblijvend advies? Neem contact met ons op en wij helpen u verder!