Bellenblaas bedrukken

Zowel voor kinderen als voor ouders is bedrukte bellenbaas de ultieme weggever. Goedkoop, leuk en te bedrukken in verschillende kleuren. Laat bellenblaas bedrukken met logo zodat kids al bellenblazend de aandacht op jouw bedrijfslogo vestigen en jouw merk meer leven inblazen. En dat zonder dat jij er nog iets voor hoeft te doen.

Sorteer op

5 producten

Bellenblaas Magic Bubble
Vanaf
€ 0,38
(2)
  • Inhoud van ca. 55 ml
Klapper met bellenblaas
Vanaf
€ 0,75
Bellenblaas Rond
Vanaf
€ 0,60
Bellenblaas Bubble Shooter
Vanaf
€ 1,10
  • Voorzien van waterreservoir
Bellenblaas koker
Vanaf
€ 0,50

Bedrukte bellenblaas als promotiemateriaal

Bellenblaas bedrukken en inzetten als promotiemateriaal is een goede strategie om de bekendheid van uw merk te vergroten. Als bedrijf is het altijd belangrijk om voor awareness te zorgen, of dit nu is om bestaande relaties dichterbij te brengen of om nieuwe leads te genereren. Tegenwoordig is marketing veelal online maar met bedrukte bellenblaas kunt u online en offline marketing perfect integreren. Laat bij Van Helden Relatiegeschenken bellenblaas bedrukken en zet het in als promotiemateriaal op evenementen waar de doelgroep rondloopt. Gebruik bellenblaas met opdruk om een actie te promoten of een hashtag te introduceren. Een van de voordelen van bellenblaas bedrukken en als marketingtool te gebruiken is dat de flesjes vaak een groot drukoppervlak hebben terwijl ze toch gemakkelijk meegaan in de tas van de ontvanger. 

Maak kinderen blij met bellenblaas met opdruk

Kinderen zijn dol op bedrukte bellenblaas. De bellenblaas met logo zal de aandacht trekken zonder dat u hier iets voor hoeft te doen; kinderen zullen namelijk vanzelf bellenblazen omdat zij dit nu eenmaal fantastisch vinden. Een blij kind met uw bedrijfslogo in de hand zorgt voor positieve conditionering met uw merk. Daarnaast zullen ouders de bellenblaas met logo ook veel zien en kunt u zo ook volwassenen bereiken. Bedenk altijd goed wat het doel van uw relatiegeschenk is en welke doelgroep u precies wilt bereiken door middel van bedrukte bellenblaas. Aan de hand van een strategisch marketingplan kunt u overwegen of bellenblaas bedrukken de beste optie is of dat voor bepaalde marketingdoelen ander speelgoed bedrukken misschien een beter idee is.

Bellenblaas bedrukken voor op festivals

Naast kinderen kunt u ook eenvoudig millennials en generatie Z bereiken met behulp van bellenblaas met bedrijfslogo. Vooral in het festivalseizoen is bellenblaas met opdruk erg populair. De vrolijke en positieve moderne hippies komen bijeen om van muziek te genieten en glinsterende zeepbellen passen perfect bij festivals. Bellenblaas bedrukken en uitdelen op festivals is ideaal voor startups en tech-bedrijven die de feestgangers iets unieks te bieden hebben. Door bellenblaas met logo te verspreiden op deze evenementen brengt u uw merk onder de aandacht bij een zeer specifieke doelgroep. Deze groep kiest er zelf voor zich aan een merk te binden maar als ze dit eenmaal doen en goede service krijgen, zullen ze lang loyaal blijven. Volg daarom de branding guidelines binnen de organisatie voor de te bedrukken bellenblaas. Om de aandacht te krijgen van de festivalgangers kunt u ook T-shirts of fluitjes bedrukken

Goedkope bellenblaas met logo kopen? Bestel online!

U kunt bellenblaas bedrukken met uw logo, een boodschap of een afbeelding. Naast de traditionele bellenblaas in een flesje vindt u in ons assortiment ook te bedrukken bellenblaas met bubble shooter, klapper en een ronde bellenblaas met extra groot drukoppervlak. Bellenblaas bedrukken is al mogelijk vanaf 136 stuks. De drukopties verschillen per te bedrukken bellenblaas, waarbij er mogelijkheden zijn in drukkleuren, drukpositie en opdrukmaat. 

Heeft u vragen over bellenblaas bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u verder, denken mee in het proces en zorgen voor bellenblaas met logo om te gebruiken als promotiemateriaal