Puzzels bedrukken

Breng alle stukjes bij elkaar en maak jouw marketingactie compleet met een relatiegeschenk puzzel. Door puzzels te laten bedrukken heb je een origineel geschenk in handen voor iedere doelgroep. Hier zullen zij urenlang speelplezier aan beleven en dat is goed voor jouw naamsbekendheid.

Een puzzel relatiegeschenk cadeau geven

De puzzel is in de afgelopen tijd in populariteit gestegen. Van de eenvoudige legpuzzel tot complexe escape rooms. Jong en oud, iedereen vindt het heerlijk om de hersens eens goed te laten kraken. Dat maakt de puzzel ook perfect inzetbaar als relatiegeschenk. Wanneer je een puzzel relatiegeschenk cadeau geeft kan je er zeker van zijn dat de ontvanger hier plezier aan gaat beleven en dat is goed voor jouw naamsbekendheid. Binnen alle relatiegeschenk spellen is de puzzel één van de populairste geschenken. De puzzel is niet alleen inzetbaar als weggevertje op evenementen, zoals beurzen en open dagen, maar is ook een leuke toevoeging aan bijvoorbeeld een kerstpakket of eindejaarsgeschenk.

Jouw puzzel bedrukken met logo en/of tekst

De puzzels zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kan je kiezen voor een complexe denkspel of voor een houten legpuzzel. Welk puzzel je ook kiest, ze zijn alleen op hun eigen manier te personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor een puzzel met logo opdruk. Hiermee laat je zien wie jij bent en dat is ideaal voor merkgerichte acties. Je kunt ook een puzzel personaliseren. Zo kan je de houten puzzel bedrukken in full colour. Hierbij wordt als het ware een foto op de puzzel gedrukt, waardoor je deze per relatie kan laten variëren. Kortom de puzzels zijn leuke geschenken waar je qua bedrukking alle kanten op kunt.

Direct online jouw puzzel laten drukken

Het fijne aan de inzet van relatiegeschenken is dat je er weinig inspanningen voor hoeft te doen. Wanneer je jouw keuze hebt kunnen maken, kan je binnen enkele minuten direct online je bestelling plaatsen. Geef je bedrukkingswensen door en binnen no-time ontvang je van ons een digitale drukproef. Op dit digitale voorbeeld kan je zien hoe jouw puzzel met opdruk eruit komt te zien. Wanneer je helemaal tevreden bent, zullen wij het drukproces starten. Zo ben je er zeker van dat jouw puzzel relatiegeschenk voldoet aan jouw wensen.