Muismatten bedrukken

Niets is zo vervelend als een stroeve muis wanneer je een deadline af te handelen hebt. Verras je zakenrelaties daarom met een gepersonaliseerde muismat. De bedrukte muismat zorgt ervoor dat jouw zakelijke partners vlot door kunnen werken terwijl ze over jouw bedrijfslogo scrollen. Extra comfort voor hen, veel naamsbekendheid voor jou.

Muismat bedrukken? Kies voor een full colour bedrukking

Het grootste deel van de bevolking zit dagelijks achter de computer. Schenk uw relaties of collega’s daarom een bedrukte muismat met logo en kom dagelijks in beeld. Door uw relaties te verrassen met bedrukte muismatten wordt uw naamsbekendheid vergroot. Met de muismat bent u verzekerd van een groot bereik. De muismatten zijn namelijk te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Dankzij de full colour bedrukking die wij bieden, valt de muismat relatiegeschenk extra op. Zo is dit geschenk niet alleen handiger maar ook geschikt als reclamemiddel.

Laat uw gepersonaliseerde muismat met foto bedrukken

Omdat wij de muismat bedrukken in full colour, kunt u kiezen uit talloze drukopties. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een muismat met tekst en logo te bedrukken in uw eigen huisstijl kleuren. Deze kunt u schenken aan medewerkers, zodat uw huisstijl overal in het bedrijf terugkomt. Daarnaast kunt u ook muismatten met foto laten bedrukken. Hiermee geeft u uw relaties een origineel geschenk dat zij nooit zullen vergeten. Naast de full colour muismat kunt u ook een computermuis met logo bedrukken. De relatiegeschenk muis zal zeker gewaardeerd worden. Dus laat een muis bedrukken in combinatie met het drukken van uw muismat: dit zal voor een grote exposure zorgen.

Een bedrukte muismat voor ieder moment

De muismat is een handig en praktisch geschenk. Niet alleen voor op kantoor maar tevens voor thuis. Daarnaast kan het item eenvoudig mee worden genomen. Hierdoor is het raadzaam om de muismat te laten bedrukken. De muismat komt wellicht in aanraking met meerdere plekken; dit vergroot de zichtbaarheid en dus ook het bereik. Een bedrukking met uw logo en bedrijfsnaam is dan ook op zijn plaats. Daarnaast kan de muismat gegeven worden voor diverse gelegenheden en geefmomenten. Het is leuk bij de introductie van een nieuwe huisstijl maar ook bij het verwelkomen van nieuwe personeel. 

Kortom, een geschenk weggelegd voor ieder moment! Zeker als u de muismat combineert met andere handige kantoorartikelen met bedrukking zoals bedrukbare post-its, usb sticks met opdruk of bedrukte notitieblokken

Bestel uw muismat eenvoudig online

Bij Van Helden kunt u niet alleen uw muismat met foto personaliseren, maar u heeft ook de mogelijkheid om een gepersonaliseerde bureau onderlegger te bestellen. Ook de bureau onderleggers kunnen wij bedrukken in full colour. Hierdoor kunt altijd een originele bedrukte bureau onderlegger of muismat met foto schenken aan uw relaties. 

Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies op maat.