Speakers bedrukken

Met een gepersonaliseerde speaker heb je een duurzaam relatiegeschenk in handen. De speaker met logo zal immers dagelijks gebruikt worden en zo geniet jouw bedrijf iedere keer exposure. Laat speakers bedrukken voor belangrijke zakelijke partners om de relatie te onderhouden. Je relaties zullen je erg dankbaar zijn: ‘Thank you for the music!’.

(46 artikelen gevonden)

Pagina's

Bedrukte speakers als relatiegeschenk

Met een gepersonaliseerde speaker geeft u een luxe en feestelijk geschenk aan uw relaties. Nu kunnen zij altijd luisteren naar hun favoriete muziek in het park, op festivals of onderweg. U kunt de speakers al in kleine aantallen laten bedrukken met uw tekst, logo of andere opdruk. Zo heeft u gelijk het perfecte artikel in handen voor een jongere doelgroep. Maar een bedrukte speaker doet het ook goed als kerstgeschenk, eindejaarsgeschenk of als presentje bij een jubileum of afscheid. U heeft keuze uit een ruim assortiment dat voortdurend wordt uitgebreid met nieuwe modellen. Zo kunt u altijd slagen met uw budget.

Bluetooth speakers: zo werken ze

De meest populaire speakers zijn de bluetooth speakers. U verbindt uw telefoon door middel van een bluetooth signaal met de speaker: deze zal dan automatisch het geluid uit uw telefoon versterken en afspelen. Zo kunt u altijd muziek van uw telefoon afspelen, of dat nu van mp3-bestanden is of vanuit een app zoals Spotify of YouTube. De batterijen in deze speakers worden steeds beter en duurzamer zodat u extra lang van de muziek kunt blijven genieten. Wanneer de accu leeg is laadt u de bluetooth speaker weer op via een bijgeleverde USB-kabel. Of natuurlijk met een bedrukte powerbank of solar charger met bedrukking!

Van mini speaker tot mega box

Bent u op zoek naar een klein weggevertje? Of juist een luxe geschenk voor een speciale gelegenheid? Bij Van Helden Relatiegeschenken vindt u allerlei verschillende speakers. Zo spelen uw relaties muziek af op de manier die zij willen. Wanneer u uw bedrijfsnaam en/of logo laat bedrukken op de speaker, bent u er bovendien zeker van dat u erg lang onder de aandacht blijft: bedrukte speakers zijn multimedia artikelen die zeer lang worden gebruikt. Een bluetooth speaker is immers een handig hebbedingetje dat veel mensen graag van u zullen ontvangen! Wij leveren bedrukte speakers in allerlei soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld eens denken aan een waterdichte bluetooth speaker. Een waterdichte bluetooth speaker is ideaal te gebruiken in de badkamer. Maar de speaker zal ook zeker hoge ogen gooien wanneer uw relaties op vakantie gaan en zij heerlijk kunnen genieten van een waterdichte speaker aan het zwembad. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om speakers te bedrukken en te geven als relatiegeschenk? Voelt u zich dan vrij om contact met ons op te nemen.

De Speaker Vibration versterkt de vibraties van uw telefoon!