Telefoonhouders bedrukken

Laat ook een telefoonhouder bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst en vergroot hiermee jouw naamsbekendheid. Kies uit een breed assortiment een telefoonhouder dat bij jouw doel, doelgroep en organisatie pas. Van telefoonstandaard voor het bureau of voor onderweg, je vindt het hier allemaal.

(18 artikelen gevonden)

Pagina's

Een telefoonhouder voor op kantoor of voor onderweg?

Telefoonstandaard, zijn er net zoals telefoons zelf, in alle soorten en maten. Dit maakt de keuze erg groot. Wij helpen je graag een goede keuze te maken. Zo is het allereerst van belang om te weten wie je wilt verrassen met het geschenk. Is jouw doelgroep bijvoorbeeld jouw medewerkers, dan is het goed om een telefoonstandaard voor het bureau te kiezen. Deze zijn vaak iets groter dan een telefoonstandaard voor onderweg en zijn vaak voorzien van extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een smartphone houder bureau met draadloze oplaadfunctie.

Laat jouw telefoonhouder bedrukken met logo en/of tekst

Nadat je jouw keuze hebt kunnen maken, komen we bij de volgende stap: de bedrukking. De bedrukking is erg belangrijk. Hiermee geef je jouw relatiegeschenk meerwaarde en een unieke eigenschap. De opdruk op de telefoonhouder is erg afhankelijk van jouw doel. Is jouw doel bijvoorbeeld om je naamsbekendheid te verhogen. Laat dan de telefoonhouder bedrukken met logo en bedrijfsnaam. Is jouw doel om extra aandacht te krijgen voor een marketingactie, laat dan de telefoonstandaard bedrukken met een unieke tekst. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Binnen enkele minuten bestel jij jouw persoonlijke telefoonstandaard

Weet je al wat je wilt, dan komt je bij de eenvoudigste stap: het plaatsen van de bestelling. In onze webshop kun je eenvoudig en binnen enkele stappen jouw wensen doorgeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gewenste aantal, kleur en opdruk. Nadat wij je bestelling hebben ontvangen gaat onze studio aan de slag om een digitale drukproef op te maken. Hierop kun je zien hier jouw telefoonhouder met opdruk eruit komt te zien. Niet tevreden, dan passen wij de drukproef voor je aan. Pas als je helemaal tevreden bent zullen wij het drukproces starten en binnen een paar dagen heb jij jouw bedrukte telefoonhouders in huis.