Verrekijkers bedrukken

Gaat jouw bedrijf voor customer intimacy? Laat verrekijkers bedrukken met je logo en zorg ervoor dat de ogen van je klanten altijd op jouw merk gericht zijn. Jouw bedrukte verrekijkers zullen voor jaren gebruikt worden en leveren je daarom veel concurrentievoordeel op. Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet en het is… Verhoogde omzet!

Sorteer op

3 producten

Verrekijker Silverline
Vanaf
€ 5,01
(1)
  • Kunststof model met rubberen elementen
Verrekijker Look-o
Vanaf
€ 23,55
(1)
  • Voorzien van schaalverdeling
Verrekijker Travel
Vanaf
€ 10,61
  • Lenssterkte van 8x21

Door sport- en vrijetijdsartikelen cadeau te doen aan uw relaties, bereikt u hen op momenten dat zij met activiteiten bezig zijn die ze het liefst doen. Ook voor elke outdoor activiteit hebben wij een passend geschenk. Denk aan bedrukte sportartikelen voor de sportliefhebbers of strandartikelen met bedrukking voor de zonaanbidders. Maar ook voor avonturiers, wandelaars of vogelspotters kunt u bij ons terecht! Kies uit ons ruime assortiment verrekijkers en zorg dat de ogen van uw relaties op u gericht zijn. 

Verrekijker relatiegeschenk voor de echte avonturiers

Voor de echte avonturiers, wandelaars en vogelspotters is een bedrukte sleutelhanger uiteraard niet genoeg. Zij zullen aangenaam verrast zijn als u ze een praktisch artikel zoals een verrekijker cadeau geeft die ze in hun vrije tijd goed kunnen gebruiken. Met de verrekijker heeft u een uniek geschenk in handen, dat zeker gewaardeerd zal worden. Bovendien wordt dit artikel lang bewaard en, nog belangrijker, nog lang gebruikt. Als u de verrekijker laat bedrukken met uw naam of bedrijfslogo kunt u profiteren van een groot bereik en omdat uw naam dan veelvuldig in beeld komt, creëert u naamsbekendheid. 

Laat relatiegeschenk verrekijkers bedrukken voor een uniek totaalpakket

De verrekijker is natuurlijk een erg leuk geschenk op zichzelf, maar kan ook goed gecombineerd worden met andere praktische outdoor artikelen. Zo bieden wij bijvoorbeeld een compleet survival pakket aan. Maar u kunt natuurlijk zelf ook losse relatiegeschenken met elkaar combineren. Wat dacht u bijvoorbeeld van de combinatie van een verrekijker, kompas en bedrukte bidon? Maar het is ook erg leuk om de verrekijker te combineren met een notitieboekje en een pen, zodat uw relaties tijdens een boswandeling of survivaltocht hier al hun bevindingen in kunnen noteren. Dat is nog eens een uniek en origineel relatiegeschenk!

Uw bedrukte verrekijker bestelt u eenvoudig online

Met een verrekijker bedrukt met uw naam of logo als relatiegeschenk zorgt u ervoor dat alle ogen op u gericht zijn. Bij Van Helden kunt u gemakkelijk en snel uw gepersonaliseerde verrekijker online bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u eenvoudig aangeven wat uw wensen zijn met betrekking tot het aantal, de kleur en eventuele opdrukwensen. U kunt er tevens voor kiezen om een gratis drukproef te laten maken. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Heeft u vragen? Of bent u er nog niet helemaal uit en heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan door te bellen naar 0344 - 640 200 of maak gebruik van onze live chat. Onze medewerkers helpen u graag en geven u persoonlijk advies op maat.