Paraplu's kleine oplage

Wil jij paraplu’s bedrukken in een kleine oplage? Dat kan bij Van Helden. Onze relatiegeschenken met logo zijn al vanaf 10 stuks te personaliseren en te bedrukken. Hierdoor kun je bijvoorbeeld alleen paraplu’s met logo aan jouw favoriete relatiegeschenken geven of deze uitdelen als onderdeel van een specifieke campagne. Ook ZZP’ers en eenmanszaken kunnen dankzij de kleine oplage profiteren van een uniek en praktisch zakelijk geschenk, zonder dat hiervoor een groot budget nodig is.

Sorteer op

11 producten

Opvouwbare paraplu Proxi
Vanaf
€ 7,45
Stormparaplu Tornado
Vanaf
€ 17,25
Stormparaplu Hurricane
Vanaf
€ 25,89
(2)
  • Sneldrogend
Swiss Peak opvouwbare paraplu reversible auto open/sluit
Vanaf
€ 13,32
Opvouwbare paraplu Pascal
Vanaf
€ 11,52
Charles Dickens paraplu/wandelstok
Vanaf
€ 12,98
  • Geheel in de stijl van Charles Dickens
Opvouwbare paraplu Lisa
Vanaf
€ 8,46
Opvouwbare paraplu Bow
Vanaf
€ 8,57
Paraplu Reverse Colours
Vanaf
€ 11,41
Opvouwbare paraplu met speaker
Vanaf
€ 17,16
Paraplu Reverse
Vanaf
€ 9,77
  • Origineel en uniek design

Bedrukte paraplu’s in kleine aantallen bestellen

Bedrukbare paraplu’s zijn een populair relatiegeschenk omdat iedere ontvanger hier blij van wordt. Je hebt de keuze uit verschillende soorten, maten, kleuren en oplages waardoor er altijd een model is dat past bij de uitstraling van jouw bedrijf en je wensen. Dankzij het ruime assortiment kun je onder andere stormparaplu’s bedrukken, opvouwbare paraplu’s bedrukken of poncho’s bedrukken. Deze zijn zeer geschikt om uit te delen tijdens outdoor evenementen. 

Meer naamsbekendheid met paraplu met logo

Een paraplu met logo wordt op straat door zeer veel mensen gezien. Deel deze bijvoorbeeld uit aan je medewerkers zodat veel mensen kennismaken met jouw bedrijf. Ook als je een klein team hebt en dus slechts een klein aantal paraplu’s wilt laten bedrukken met jouw logo kan de bedrukte paraplu al zorgen voor grootse resultaten. Een bedrukte paraplu gaat namelijk overal mee naartoe, van de supermarkt tot op reis. Bij Van Helden kun je paraplu’s goedkoop bedrukken in iedere gewenste oplage, met alleen jouw bedrijfslogo of bijvoorbeeld ook een slogan, bedrijfsnaam of persoonlijke tekst.

Waardering uitspreken met een bedrukte paraplu

Met een zakelijk geschenk spreek je jouw dank en waardering uit naar goede zakelijke relaties of je medewerkers. Of je nu een grote onderneming hebt of als freelancer werkt, het is belangrijk om op deze manier je netwerk te bedanken en iets voor jouw klanten of zakenrelaties te doen. Een relatiegeschenk wordt zeer gewaardeerd omdat het altijd leuk is om iets te krijgen. Door jouw relatiegeschenken in kleine aantallen te laten bedrukken dragen deze ook bij aan jouw bedrijfsdoelen door de kracht van herhaling. Jouw zakenrelatie is eerder geneigd om jou te bellen wanneer er zich kansen voordoen. 

Paraplu bedrukken in kleine oplage: eenvoudig en snel online geregeld

Bij Van Helden personaliseer je jouw bestelling gemakkelijk met je eigen logo, tekst of slogan. Daarnaast bieden wij een gratis digitale proefdruk zodat je zeker weet dat jouw paraplu’s met opdruk er precies zo uit komen te zien als je voor ogen hebt. Jouw bestelling wordt altijd snel verzonden. Weet je niet zeker welke bedrukte producten je wilt bestellen of heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste paraplu’s? Neem contact op met onze medewerkers voor een  advies op maat.