Stappentellers bedrukken

Geef jouw relaties een origineel relatiegeschenk en laat zien dat je om hun gezondheid geeft. Zakelijke partners, klanten en nieuwe leads zullen trots aan de omgeving laten zien hoeveel ze in beweging zijn waarbij iedere keer jouw logo bekeken wordt. Met bedrukte stappentellers zet jij de eerste stap naar succes.

Sorteer op

2 producten

Stappenteller Wrist
Vanaf
€ 2,68
(1)
Stappenteller armband
Vanaf
€ 2,35
(1)

Bent u op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor sportliefhebbers? Dan kunt u natuurlijk een bedrukte bidon, een springtouw of voetbal cadeau doen. Maar met een stappenteller met bedrukking maakt u niet alleen de ware sportliefhebber blij maar ook relaties die bewust bezig zijn met beweging. Met een stappenteller houdt u uw relaties in beweging én zet u uw eerste stap naar succes!

Een relatiegeschenk stappenteller voor iedere relatie

De stappenteller is een praktisch geschenk voor iedereen die bewust bezig is met beweging: van de fanatieke sporter tot de wandelaar in recreatieparken. Maar u kunt de bedrukte stappenteller ook cadeau doen aan scholieren. Hierdoor maakt u ze op een speelse manier bewust van sport en beweging. Zo ziet u maar; de stappenteller kan een ware aanvulling zijn voor elke relatie. Wij kunnen de stappentellers bedrukken met uw eigen logo en/of naam, maar u kunt deze ook laten bedrukken met een leuke tekst waarmee u nog meer opvalt. Omdat een stappenteller voor iedere relatie wel een geschikt geschenk is, kunt u door dit cadeau te doen profiteren van een groot bereik. Op deze manier maakt u niet alleen u relaties blij, maar vergroot u ook nog eens uw naamsbekendheid. 

Stappenteller met logo: een praktisch geschenk

Met een stappenteller maakt u dus iedereen blij die bewust met beweging bezig is. Maar u kunt de stappenteller ook cadeau doen om beweging te stimuleren. Kortom, een perfect relatiegeschenk. Bovendien houdt de stappenteller naast het aantal stappen, ook nog andere statistieken bij. Zo registreren de meeste stappentellers ook het aantal verbrande calorieën of afgelegde kilometers. De stappenteller leent zich ook uitstekend om te combineren met andere sportartikelen met opdruk, zoals bedrukte bidons of handdoeken met bedrukking. Ook deze relatiegeschenken kunnen wij bij Van Helden bedrukken met uw naam, logo of leuke tekst.

Laat vandaag nog uw stappentellers bedrukken!

Wacht niet te lang en verras al uw relaties met een leuke relatiegeschenk stappenteller. De stappenteller kunt u makkelijk en snel online bestellen. U kunt, indien u dat wenst, ook een sample of digitale drukproef van het artikel aanvragen. Zo kunt u precies zien hoe het artikel eruit komt te zien alvorens u deze bestelt. Nadat u al uw bedrukkingswensen heeft doorgegeven ontvangt u van ons een digitale drukproef. Pas na goedkeuring zullen wij dan de stappenteller bedrukken.

Heeft u vragen? Of bent u er nog niet helemaal uit en heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag en geven u persoonlijk advies op maat. Wist u dat we ook een live chat hebben? Super snel en handig!