Frisbee bedrukken

Bezorg jouw organisatie dit jaar een vliegende start! Laat frisbees bedrukken in de kleuren van jouw huisstijl zodat klanten bij iedere worp aan jouw bedrijf denken. Je kunt frisbees bedrukken met jouw logo, de contactgegevens van je bedrijf of een slimme slogan. Eén ding is zeker: the sky is the limit!

Sorteer op

5 producten

Frisbee Cool
Vanaf
€ 2,62
Opvouwbare frisbee
Vanaf
€ 0,34
(9)
Topper
  • Meerdere kleuren beschikbaar
Frisbee Recycle
Vanaf
€ 0,93
Frisbee Play
Vanaf
€ 0,87
Frisbee Freestyle
Vanaf
€ 0,73
(7)
Topper
  • Gemaakt van hard plastic

Frisbee bedrukken voor vliegensvlug succes

Een bedrukte frisbee is één van de meest populaire promotieartikelen om weg te geven. Bovendien is de frisbee met opdruk een geschenk dat zeer gewaardeerd wordt bij jong en oud. Het frisbee relatiegeschenk wordt vaak ingezet als cadeau bij leuke marketingacties, bijvoorbeeld bij een prijsvraag of bij aankoop van bepaalde producten. Daarnaast wordt het frisbee geschenk ook ingezet als weggever tijdens evenementen, open dagen en voornamelijk tijdens festivals. Frisbeeën is een leuk spel en brengt een positief gevoel met zich mee. Laat de frisbees bedrukken met jouw logo en/of tekst en koppel hiermee je bedrijfsnaam aan dit positieve gevoel.

Bedrukte frisbees voor op het strand en zelfs indoor

Een frisbee met logo is leuk om weg te geven in de zomer. Bijvoorbeeld bij een dagje aan het strand of recreatiepark. Omdat de relatiegeschenk frisbee een praktisch en speels artikel is, kun je deze nog veel breder inzetten. Zo kun je bijvoorbeeld een frisbee laten bedrukken met een motiverende tekst en deze weggeven op scholen en verenigingen. De leerlingen zullen de bedrukte frisbees zeker waarderen en bovendien zorgt dit voor samenhorigheid. Er zijn eindeloze mogelijkheden om frisbees te bedrukken en je relaties te verrassen met een unieke relatiegeschenk frisbee.

Frisbees bedrukken biedt eindeloze marketingmogelijkheden

Zoals een bedrukte frisbee ver komt wanneer deze op wordt gegooid, zijn ook de opties voor marketing eindeloos. Frisbees met opdruk zijn beschikbaar in diverse kleuren. De kans is groot dat de huiskleur van jouw business in het assortiment te bedrukken frisbees te vinden is. Klinkt dat niet als perfecte branding? Laat de juiste kleur frisbee bedrukken met je logo zodat het relatiegeschenk direct herkenbaar is. Je kunt ook frisbees bedrukken met je website of een hashtag waaronder relaties en prospecten je bedrijf online kunnen vinden. Als je frisbees met logo op een slimme manier inzet zorg je niet alleen voor meer naamsbekendheid maar ook voor nieuwe leads.

Een hard plastic frisbee bedrukken

Eén van de meest bekende frisbees is de hard plastic frisbee. Deze heeft een krommende rand waardoor deze makkelijk in gebruik is. Bij Van ons kun je deze frisbee laten bedrukken in maar liefst twee drukkleuren. Een bedrukte frisbee heeft een groot drukoppervlak van 100 millimeter waardoor je boodschap supergoed zichtbaar is. Deze stevige bedrukte frisbee gaat lang mee en kan zonder problemen in water gebruikt worden. Laat je een hard plastic frisbee bedrukken met logo? Wij bedrukken frisbees door middel van de zeefdruk technologie en leveren een haarscherp eindresultaat.

Flexibele opvouwbare frisbees bedrukken voor onderweg

Ooit gedacht aan een frisbee-to-go? In het assortiment te bedrukken frisbees vind je de opvouwbare frisbee welke je kunt bedrukken met je bedrijfslogo. De gepersonaliseerde frisbee is een leuk relatiegeschenk en past gemakkelijk in ieders tas of rugzak. Dit maakt de opvouwbare frisbee relatiegeschenk een ideale weggever voor op beurzen en opendagen. De frisbee weggever kan samen met foldertjes in een tasje meegegeven worden aan beursbezoekers. Daarnaast stelt de opgevouwen frisbee met opdruk je in staat om prospecten extra te verassen. Als je de frisbee met bedrukking in elkaar gevouwen meegeeft is de verrassing bij thuiskomt groots!

Sportieve geschenken voor iedere relatie

Naast de frisbee is de bedrukte strandbal ook een populair en zeer effectief geschenk om weg te geven in het voorjaar. Samen maken zij een dagje aan het strand helemaal compleet. Omdat de frisbee een artikel is dat vaak in groepsverband wordt gebruikt is je bereik ook extra groot. Over het algemeen doen sportartikelen altijd het goed. Zeker nu het steeds meer een trend wordt om bewust bezig te zijn met de persoonlijke gezondheid. Jouw relaties zullen een handig hulpmiddel of leuke gadget zeker waarderen. Met de bedrukte outdoor artikelen zit je dus altijd helemaal goed!

Gepersonaliseerde frisbees als weggever

Als je op zoek bent naar een origineel relatiegeschenk is de frisbee met opdruk zeker een kanshebber. Dit hangt natuurlijk van je doelgroep af, maar met creativiteit kun je deze des te beter bereiken door bedrukte frisbees in te zetten als weggever. De weggever frisbee is daarnaast ook geschikt als cadeautje voor collega’s en werknemers. Zo laat je zien dat je het belangrijk vindt dat de werknemers binnen je bedrijf plezier hebben tijdens hun vrije tijd. En wie weet zorg je er ook nog voor dat die éne collega die helemaal niet van sporten houdt ineens een nieuwe hobby ontdekt.

Frisbee laten bedrukken? Bestel direct online

Bedrukte relatiegeschenken zijn persoonlijke cadeaus die weggegeven worden aan relaties en klanten. Hierbij is het belangrijk dat deze precies voldoen aan jouw wensen. Wij denken graag met je mee over de diverse mogelijkheden. Nadat je hebt doorgegeven hoe de frisbees bedrukt moeten worden, ontvang je van ons een drukproef ter goedkeuring. Hierop kun je precies zien hoe je bedrukte frisbee eruit komt te zien. Pas na jouw goedkeuring zullen wij de frisbees bedrukken. Voor een persoonlijk advies kun je altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen je tevens voorzien van een vrijblijvende offerte op maat.