Strandlakens bedrukken

Hoeveel customer intimacy wil jij hebben? Met bedrukte strandlakens blink jij uit in relatiemarketing. Laat strandlakens bedrukken met een afbeelding, je logo en een pakkende quote. Met deze vorm van duurzame marketing haal je nieuwe leads binnen en versterk je bestaande relaties. Deze zomer staat in het teken van ROI!

Sorteer op

5 producten

Stranddoek Rond
Vanaf
€ 11,59
Custom made sneldrogende strandhanddoek
Vanaf
€ 17,45
Custom made sneldrogende strandhanddoek in tasje
Vanaf
€ 18,66
Sophie Muval strandhanddoek [180x100 cm]
Vanaf
€ 10,13
Sol's badhanddoek Island [50x100 cm]
Vanaf
€ 4,61

Vergroot je zichtbaarheid aan het water

Wil je jouw doelgroep bereiken, maar weet je niet hoe? Bedankt dan waar je doelgroep zich zou bevinden. Als jij in de zomer je naamsbekendheid wilt verhogen, dan is de bedrukte strandlaken precies wat jij nodig hebt. Deze badhanddoek is extra groot en droogt snel, waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik aan het water. Ja, we zeggen aan het water. Een strandlaken is immers niet alleen geschikt voor gebruik aan het strand, maar ook bij het zwembad of aan het meer. Hiermee ben je er dus zeker van dat jouw bereik met een bedrukt strandlaken extra groot is. Dat komt jouw naamsbekendheid zeker ten goede.

Laat jouw strandlakens volledig naar wens bedrukken

De waarde van een strandlaken als relatiegeschenk zit ‘m niet alleen in het strandlaken zelf, maar ook in de bedrukking. Het bedrukken van een strandlaken kan op verschillende manieren. Zo kan je het strandlaken met enkel een logo laten bedrukken. Hiermee komt jouw merk subtiel voor de dag. Het is ook mogelijk om de handdoek volledig in full colour te laten bedrukken. Voor een strandlaken is dit extra leuk, omdat je hiermee zorgt voor een kleurrijk en vrolijke uitstraling dat perfect past bij de zomer. Het design van het strandlaken ligt hiermee volledig in jouw handen. Je kunt het zo gek maken als dat jij wilt en bovendien sluit het hiermee altijd aan bij jouw huisstijl en wensen.

Een bedrukte strandlaken als relatiegeschenk

Een strandlaken is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het schenken van een relatiegeschenk. Toch is deze grote badhanddoek al jaren een populaire weggever. Met name in de recreatiesector is dit een geschenk dat niet mag ontbreken. Het strandlaken is op zichtzelf al een leuk geschenk om weg te geven, maar in combinatie met andere bedrukte strandartikelen is deze nog leuker om weg te geven. Laat bijvoorbeeld een strandbal bedrukken met logo en geef deze samen met jouw persoonlijke strandlaken weg als cadeau bij een reservering. Hiermee haal jij jouw klanten zeker binnen en bovendien werk je hiermee na de transactie ook nog op een subtiele manier aan jouw naamsbekendheid. Een marketingactie waar je nog lang van kan profiteren.

Jouw bedrukte badhanddoek bestel je online

Via onze webshop kan je heel eenvoudig jouw bedrukte strandlaken laten bedrukken. In slechts enkele stappen kan je al jouw bedrukkingswensen aangeven. Nadat we de bestelling met al jouw wensen compleet hebben, zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Dit is een voorbeeld van jouw bedrukte strandlaken zoals deze eruit zal komen te zien. Pas wanneer jij 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo zal het eindresultaat altijd aan jouw wensen voldoen en heb jij een strandlaken in handen waar jij trots op kan zijn.