• Achteraf betalen
 • Gratis levering
 • Gratis digitale drukproef
0

Over Van Helden

Van Helden verbindt al meer dan 50 jaar succesvol mensen en organisaties. Keer op keer met de allerlaatste trends en telkens tegen de scherpste prijzen. Dat vereist een unieke werkwijze met alle noodzakelijke disciplines onder één dak. Van concept- en productontwikkeling, studiowerk en het aansturen van talrijke fabrikanten over de hele wereld tot de razendsnelle verzending van bedrukte relatiegeschenken.

Tastbaar meer bereik

Een relatiegeschenk bedrukt met uw logo of boodschap is veel meer dan een cadeautje. Het levert meerwaarde bij de positionering van uw merk, het versterken van uw imago en de marketing van uw product. U communiceert altijd één-op-één. De impact van dit unieke medium overtreft die van commercials en advertenties voor een fractie van de kosten.

State-of-the-art is de standaard

Innovatie is één van de kernwaardes van Van Helden Relatiegeschenken. De drukkerij en graveerinrichting van Van Helden behoort tot de meest geavanceerde van Europa. Excellent voorbeeld vormen de state-of-the-art graveermachines waarop pennen supersnel van namen en boodschappen worden voorzien.

Tot in de puntjes geregeld

Ons team telt meer dan 150 professionals in Nederland en België en kent maar één taak: zorgen dat uw opdrachten tot in de puntjes worden geregeld. Dat doen wij door het geven van heldere antwoorden op al uw vragen. Van een gepersonaliseerde pen tot een complete bedrijfsoutfit voor duizend medewerkers. Meer dan 5.000 verschillende artikelen leveren wij direct uit voorraad.

Verrassend en inspirerend

Direct contact met klanten vinden wij heel belangrijk. Daarom hebben wij showrooms in ons hoofdkantoor in Tiel en aan de Laan op Zuid in Rotterdam. Bij een bezoek zult u verrast staan over de omvang en samenstelling van het inspirerende assortiment. U bent welkom wanneer het u het beste uitkomt. Een afspraak maken mag maar hoeft niet!

Onze vestigingen

Kijk ook eens op volgende pagina’s:

 • Contact
 • Vacatures
 • Missie & visie
 • back to top
  Sluiten

  Helden service

  Geen verrassingen

  Contact

  Full service leverancier van het jaar 2016