Paraplu's bedrukken

Kan het hele jaar door gebruikt worden! Ontdek de stormparaplu's, golfparaplu's, opvouwbare paraplu's en nog veel meer.

(65 artikelen gevonden)

Pagina's

Paraplu bedrukken met logo of tekst voor tastbaar bereik

Paraplu’s met logo zijn praktische geschenken om weg te geven aan uw relaties. Tijdens regenachtige dagen komt de paraplu zeker van te pas. Bij gebruik van de paraplu komt ook uw logo goed in beeld. Een paraplu met opdruk zorgt dus voor een win-win situatie. Uw relaties blijven lekker droog en profiteert van tastbaar bereik waarbij uw naamsbekend wordt vergroot. De paraplu’s met logo kunt u weggeven als relatiegeschenk op beurzen, evenementen of open dagen. Er is altijd wel een goed moment om uw relaties te verrassen met een gepersonaliseerde paraplu.

Kies uit een ruim assortiment relatiegeschenken paraplu’s

In het assortiment vindt u diverse paraplu’s in allerlei stijlen. Naast de verschillende traditionele paraplu’s bieden wij u ook praktische opvouwbare paraplu’s, klassieke golfparaplu’s en onverwoestbare stormparaplu’s. Ook bieden wij u doelgroep en branche specifieke paraplu’s. De opvouwbare paraplu Lady en de paraplu Heart zijn bijvoorbeeld zeer geschikt als geschenk voor vrouwen. Ook voor kinderen bieden wij speciale kinderparaplu’s, zoals de Kinderparaplu Animal. Uiteraard kunnen wij alle paraplus bedrukken met uw logo en/of originele tekst.

Uw paraplu met opdruk bestelt u eenvoudig en direct online

Verras uw relaties met originele paraplu’s met logo en bestel uw bedrukte paraplu direct online. Tijdens uw online bestelling kunt u ons precies aangeven hoe u de paraplu’s wilt bedrukken. Ook kunt u aangeven wat het gewenste aantal, kleur, etc. is. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan voor u klaar met een persoonlijk advies en een offerte op maat. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een gratis digitale drukproef vooraf aan te vragen. Ze weet u van te voren precies hoe het artikel eruit komt te zien en komt u niet meer voor verrassingen te staan.