0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:30
0344 - 640 200

Personaliseren

Wist u dat gepersonaliseerde geschenken, in vergelijking met andere relatiegeschenken, langer door de ontvanger bewaard worden? Door de geschenken met naam te personaliseren krijgen ze een unieke waarde die zeer gewaardeerd zal worden door uw relaties. De gepersonaliseerde geschenken zijn ook perfect om weg te geven als jubileum-, examen- of eindejaarsgeschenk. Wacht niet te lang en laat uw relatiegeschenken vandaag nog personaliseren!

Uw relatiegeschenken met personalisering bestellen:

  1. Selecteer als bedrukking "Digitaal printen" of "Laser"
  2. Kies bij het personaliseren voor de optie Alleen logo
  3. Upload een .txt-bestand met uw persoonlijke bedrukkingsteksten of namen
  4. Vervolg de rest van uw besteltraject

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. U heeft tevens de mogelijkheid om uw bedrukkingswensen later door te geven.

 

Lasergraveren

In onze drukkerij wordt er gewerkt met Fiber-lasers. Hierdoor kunnen wij heel eenvoudig diverse gelakte en ongelakte metalen relatiegeschenken graveren. Uw opdruk wordt ingelezen in de computer die de laser vervolgens aanstuurt tijdens het graveren. Dankzij deze techniek is zelfs het kleinste detail van uw logo en/of tekst zichtbaar. 

Voordelen Lasergraveren:

  • Luxe uitstraling
  • Personalisatie mogelijk
  • Gedetailleerde gravering

ALLE RELATIEGESCHENKEN MET GRAVERING ►

  

Digitaal printen

Digitaal printen is een vrij nieuwe techniek, waardoor u ook heel eenvoudig uw relatiegeschenken in full-colour kunt bedrukken. De machine voor digitaal printen is een soort grote printer, waarbij de printkop over het artikel loopt om deze van de juiste opdruk te voorzien. Hierdoor kunt u heel eenvoudig foto’s en andere full-colour afbeeldingen op relatiegeschenken drukken. 

Voordelen Digitaal Printen:

  • Full-colour opdruk
  • Personalisatie mogelijk
  • Uitgesproken kleuren

ALLE RELATIEGESCHENKEN MET DIGITAAL PRINTEN ►

(17 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven