Pennen bedrukken 10 stuks

In een kleine oplage pennen bedrukken kan al vanaf 10 stuks. Dit is ideaal als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor jouw vriendengroep of bijvoorbeeld alleen jouw naaste zakenrelaties wilt verrassen met persoonlijke en unieke relatiegeschenken. Wij maken het mogelijk om pennen te bedrukken vanaf 10 stuks.

Sorteer op

3 producten

Parker rollerball Urban
Vanaf
€ 20,14
Parker Urban balpen stainless steel
Vanaf
€ 22,95
(3)
Schrijfset Rosewood [3-delig]
Vanaf
€ 20,46
  • Luxe uitstraling

10 pennen bedrukken

Vaak kun je pas vanaf 200 of zelfs 500 stuks bedrukte pennen bestellen. Dit is zonde als je deze niet allemaal nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je werkt als ZZP’er of in het MKB. Pennen bedrukken moet ook mogelijk zijn voor kleine bedrijven. Bedrukte pennen zijn namelijk een ideaal relatiegeschenk doordat deze lang meegaan en veelvuldig gebruikt gaan worden door de ontvangers. Ook als je op een beurs staat en enkele weggevertjes nodig hebt of een goodiebag uit wilt delen na afloop, is het prettig als je bedrukte pennen in een kleine oplage kunt bestellen. Je kunt al vanaf 10 stuks pennen bedrukken met je eigen logo, bedrijfsnaam of persoonlijke tekst.

Ruime keuze bedrukte pennen in kleine oplage

Je hebt een ruime keuze uit verschillende merken, kleuren en drukafmetingen. Kies je bijvoorbeeld voor een luxe pen met bedrukking met een chique uitstraling. Een metalen pen straalt kwaliteit uit en wordt dan ook altijd goed in ontvangst genomen. Enkele bedrukte pennen worden geleverd in een gift box. Er zijn vele momenten in het jaar waarop je jouwzakenrelaties kunt verrassen met een gewichtig geschenk. Denk bijvoorbeeld aan de feestdagen, om een jubileum te vieren of om een succesvolle samenwerking af te sluiten.

Pennen bedrukken 10 stuks? Bestel gemakkelijk online!

Pennen met opdruk van jouw logo of bedrijfsnaam zijn een ideaal relatiegeschenk doordat je profiteert van een groot bereik. De ontvanger van de pen zorgt ervoor dat jouw logo op vele plekken gezien wordt, waardoor de naamsbekendheid van jouw bedrijf toeneemt. Daarnaast is een luxe bedrukte pen een mooi cadeau om te ontvangen, waardoor je ook in de toekomst blijft profiteren van een goede relatie met jouw zakenpartner. Als klein bedrijf of ZZP’er is het niet altijd makkelijk om een geschikt relatiegeschenk te vinden, omdat er vaak een grote minimum oplage besteld moet worden. Wij maken het mogelijk om 10 pennen te bedrukken. Meer is natuurlijk altijd mogelijk.

Er zijn vele mogelijkheden voor het bedrukken of graveren van pennen in een kleine oplage vanaf 10 stuks. Om je een beeld te geven van het eindresultaat ontvang je van tevoren altijd een gratis digitale proefdruk. Voor persoonlijk advies of vragen over relatiegeschenken met opdruk kun je contact opnemen.