0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Sleutelhangers kleine oplage

Als je op zoek bent naar een leuk promotieartikel of originele bedrukte relatiegeschenken ben je bij Van Helden aan het juiste adres. Voor een kleine doelgroep zijn weggevertjes met opdruk vaak niet zo opvallend. Laat je sleutelhangers in kleine oplage bedrukken voor een unieke uitstraling. Ook voor kleine ondernemers en ZZP’ers is het ideaal om gepersonaliseerde sleutelhangers in een kleine oplage te bestellen. Deze laat je bedrukken met je eigen logo, een tekst en/of naam zodat je altijd een uniek en origineel geschenk in handen hebt voor jouw zakelijke relaties of gewaardeerde klanten.

(17 artikelen gevonden)

Pagina's

Sleutelhangers met logo kleine oplage

Voor sommige gelegenheden heb je een kleine oplage bedrukte sleutelhangers nodig. Hierdoor kun je inspringen op speciale gelegenheden, seizoensgebonden trends of voor een marketingactie met een specifieke doelgroep. Of je nu op zoek bent naar een tiental of honderden relatiegeschenken met bedrukking, bij Van Helden is het mogelijk. Sleutelhangers met logo in kleine oplage zijn een uitstekend relatiegeschenk dat je al kunt laten personaliseren vanaf 25 stuks. Je profiteert altijd van een scherpe prijs. Sleutelhangers met logo in een kleine oplage zijn niet alleen ideaal als relatiegeschenk maar ook leuk om weg te geven tijdens bijvoorbeeld een dispuutsweekend of een vriendenweekend.

Sleutelhangers bedrukken in kleine aantallen

Er zijn diverse soorten sleutelhangers die je in kleine oplage met logo kunt laten bedrukken. Luxe sleutelhangers zijn bijvoorbeeld erg populair. Deze metalen sleutelhangers gaan lang mee en kunnen niet alleen bedrukt worden, maar vaak ook gegraveerd. Geef bijvoorbeeld luxe sleutelhangers met een persoonlijke boodschap cadeau aan medewerkers of zakenrelaties. Sleutelhangers met lampje zijn verkrijgbaar vanaf 100 stuks. Tijdens een evenement of beurs ben je deze weggevertjes zo kwijt. Welke sleutelhanger je ook kiest, je hebt altijd de keuze uit diverse leuke modellen en kleuren.

Sleutelhanger bedrukken kleine oplage

Of je nu kiest voor een grote of een kleine oplage bedrukte sleutelhangers: je bestelling wordt altijd gratis bezorgd. Voordat je jouw bestelling plaatst ontvang je een gratis digitale proefdruk, zodat je kunt controleren of het logo dat je hebt geüpload van de juiste kwaliteit is en of jouw gepersonaliseerde sleutelhangers aan je wensen voldoen.

Wil je meer weten over alle mogelijkheden om relatiegeschenken in kleine aantallen te laten bedrukken? Of heb je nog vragen over een specifiek product? Neem contact met ons op zodat we je van een advies op maat kunnen voorzien en je vragen kunnen beantwoorden.

Terug naar boven