Frisbee bedrukken

Bezorg jouw organisatie dit jaar een vliegende start! Laat frisbees bedrukken in de kleuren van jouw huisstijl zodat klanten bij iedere worp aan jouw bedrijf denken. Je kunt frisbees bedrukken met jouw logo, de contactgegevens van je bedrijf of een slimme slogan. Eén ding is zeker: the sky is the limit!

Frisbee bedrukken voor vliegensvlug succes

Een bedrukte frisbee is één van de meest populaire promotieartikelen om weg te geven. Bovendien is de frisbee met opdruk een geschenk dat zeer gewaardeerd wordt bij jong en oud. Het frisbee relatiegeschenk wordt vaak ingezet als cadeau bij leuke marketingacties, bijvoorbeeld bij een prijsvraag of bij aankoop van bepaalde producten. Daarnaast wordt het frisbee geschenk ook ingezet als weggever tijdens evenementen, open dagen en voornamelijk tijdens festivals. Frisbeen is een leuk spel en brengt een positief gevoel met zich mee. Laat de frisbees bedrukken met uw logo en/of tekst en koppel hiermee uw bedrijfsnaam aan dit positieve gevoel.

Bedrukte frisbees voor op het strand en zelfs indoor

Een frisbee met logo is leuk om weg te geven in de zomer. Bijvoorbeeld bij een dagje aan het strand of recreatiepark. Omdat de relatiegeschenk frisbee een praktisch en speels artikel is, kunt u deze nog veel breder inzetten. Zo kunt u bijvoorbeeld een frisbee laten bedrukken met een motiverende tekst en deze weggeven op scholen en verenigingen. De leerlingen zullen de bedrukte frisbees zeker waarderen en bovendien zorgt dit voor samenhorigheid. Er zijn eindeloze mogelijkheden om frisbees te bedrukken en uw relaties te verrassen met een unieke relatiegeschenk frisbee.

Sportieve geschenken voor iedere relatie

Naast de frisbee is de bedrukte strandbal ook een populair en zeer effectief geschenk om weg te geven in het voorjaar. Samen maken zij een dagje aan het strand helemaal compleet. Omdat de frisbee een artikel is dat vaak in groepsverband wordt gebruikt is uw bereik ook extra groot. Over het algemeen doen sportartikelen altijd het goed. Zeker nu het steeds meer een trend wordt om bewust bezig te zijn met de persoonlijke gezondheid. Uw relaties zullen een handig hulpmiddel of leuke gadget zeker waarderen. Met de bedrukte sportartikelen zit u dus altijd helemaal goed!

Frisbee bedrukken kleine oplage? Wij denken met u mee

Relatiegeschenken zijn persoonlijke cadeaus die weggegeven worden aan relaties en klanten. Hierbij is het belangrijk dat deze precies voldoen aan uw wensen. Wij denken graag met u mee naar de diverse mogelijkheden. Nadat u heeft doorgegeven hoe de frisbees bedrukt moeten worden ontvangt u van ons een drukproef ter goedkeuring. Hierop kunt u precies zien hoe uw bedrukte frisbee eruit komt te zien. Pas na uw goedkeuring zullen wij de frisbees bedrukken. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen u tevens voorzien van een vrijblijvende offerte op maat.