Voetballen bedrukken

Onze voetballen zijn te bedrukken met uw eigen tekst en/of logo. De voetballen zijn beschikbaar in verschillende formaten. Bekijk nu ons ruime assortiment.

Laat voetballen bedrukken met logo of bedrijfsnaam

Breng uw bedrijf onder de aandacht door bedrukte voetballen uit te delen tijdens beurzen of evenementen. Een voetbal bedrukt met een reclameboodschap is zeer effectief; een voetbal is namelijk tijdloos en heeft een groot bereik. Wie houdt er nu niet van af en toe even een balletje trappen? Met een voetbal bedrukt met logo of uw bedrijfsnaam scoort u zeker! Daarnaast gaan de voetballen met opdruk lange tijd mee, waardoor u nog lang onder de aandacht zult blijven. Door een voetbal cadeau te geven, die bedrukt is met uw naam of logo en eventueel een leuke slogan profiteert u van een groot bereik en werkt u aan uw naamsbekendheid.

Ruim assortiment voetballen met opdruk

Als u op zoek bent naar een voetbal met bedrukking bent u bij Van Helden aan het juiste adres! In ons ruime assortiment vindt u reclame voetballen in diverse kleuren. Ook als u op zoek bent naar professionele voetballen die u wilt laten bedrukken met het logo van uw vereniging, kunt u bij ons uw hart ophalen. 

Ook leuk: combineer de gepersonaliseerde voetbal met andere bedrukbare sport- en vrijetijdsartikelen en laat een onuitwisbare indruk achter! Wat dacht u bijvoorbeeld van een bedrukte frisbee, een strandbal met opdruk of een zonnebril met bedrukking? Laat de sportieve relatiegeschenken bedrukken en zorg dat u niet snel vergeten wordt.

Bestel uw bedrukbare voetbal eenvoudig online

Bij ons kunt u heel eenvoudig uw bedrukte voetbal online bestellen. Heeft u precies de bedrukbare voetbal gevonden die aan al uw wensen voldoet? Dan kunt eenvoudig aangeven welke kleur u wilt hebben en uw bedrukkingswensen aan ons doorgeven. Om ervoor te zorgen dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan en u precies weet hoe uw voetbal eruit komt te zien, ontvangt u van ons altijd een gratis digitale drukproef. Pas als alles in orde is en wij uw akkoord hebben gekregen, beginnen wij met het bedrukken van uw voetbal. Uw bestelling wordt binnen 8 dagen bij u afgeleverd (tenzij anders aangegeven). 

Heeft vragen of wilt u meer weten over bedrukte voetballen of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0344 – 640 200 of door gebruik te maken van onze live chat. Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies en een offerte op maat.