Shoftshell jassen bedrukken

Een softshell jas is van fijne kwaliteit en bruikbaar voor verschillende buitenactiviteiten. Draag zorg voor buitenwerkend personeel en geef hen een met het bedrijfslogo bedrukte softshell jas. Of laat jassen bedrukken als geschenk voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of sportevenement in de buitenlucht. Zo zorg je voor blije deelnemers én mooie expositie!

(19 artikelen gevonden)

Pagina's

Bedrukte softshell jassen voor uw medewerkers

Wanneer uw medewerkers veel buiten zijn, is het erg fijn als ze er warm bijlopen. Bedrukte softshell jassen beschermen uw collega’s tegen de kou maar vergroten daarnaast ook de naamsbekendheid van uw bedrijf. Van Helden Relatiegeschenken heeft een ruim assortiment te bedrukbare softshell jassen waaronder waterafstotende modellen en winddichte jassen. Een softshell jas met logo is niet alleen relevant voor naamsbekendheid en exposure maar kan ook de samenhorigheid binnen het bedrijf verbeteren. Doordat medewerkers softshell jassen met logo dragen, voelen zij zich meer verbonden met uw bedrijf en het doel. Softshell jassen laten bedrukken, bevordert de motivatie van uw medewerkers en geeft u een effectief promotiemiddel.

Softshell jassen bedrukken als promotiemiddel

Bedrukte softshell jassen maken uw bedrijf zichtbaar en zijn daardoor ideaal voor leadgeneratie. De softshell jassen zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee, waardoor u van langdurige exposure geniet. Laat softshell jassen bedrukken met uw logo, het adres van uw website of een pakkende tekst. Een softshell jas met bedrukking is minder geschikt om lopende acties te ondersteunen. Wanneer u een promotiemiddel zoekt voor campagnes of bepaalde acties zijn er goedkopere opties voor kleding bedrukken, zoals shirts of  tanktops. Een softshell jas is een duurzaam relatiegeschenk voor een selectieve doelgroep en kan goed ingezet worden voor algemene marketingdoeleinden. 

Softshell jack bedrukken met logo; de opdrukmogelijkheden

Het assortiment softshell jassen biedt verschillende modellen voor dames en heren. Softshell jassen bedrukt met logo zijn beschikbaar in verschillende kleuren en ieder model biedt andere opdrukmogelijkheden. Er zijn softshell jassen met opdruk op de linker of rechter borst maar er zijn ook modellen waar de opdruk op de mouw en rug geplaatst kan worden. Bedenk waar de softshell jassen met logo voor gebruikt zullen worden en welk deel van de jas met bedrukking meer gezien zal worden. Laat u softshell jassen bedrukken voor een outdoor activiteit zoals een sportevenement? Dan is uw bedrijfslogo beter zichtbaar op de achterkant van de softshell jassen. Benieuwd naar welke bedrukte kleding nog meer geschikt is voor marketing? Doe inspiratie op in onze speciaal samengestelde top 10 textiel met bedrukking.

Goedkoop softshell jas laten bedrukken? Bestel gemakkelijk online

Bij Van Helden kunt u goedkoop softshell jassen bedrukken die vervolgens op locatie geleverd worden. Omdat wij willen dat u een perfect relatiegeschenk in handen heeft, sturen wij u altijd een digitale drukproef op. Dit is een voorbeeld van de te bedrukken softshell jas aan de hand van het logo, de tekst of de afbeelding die u inzendt. Op die manier heeft u een idee van hoe het eindresultaat eruit zal komen te zien. Pas nadat u de drukproef goedkeurt beginnen wij met softshell jassen bedrukken en voor u het weet heeft u de fijne fleece vesten binnen. 

Heeft u vragen over de maten, kleuren en modellen softshell jassen? Wij beantwoorden uw vragen graag! Neem contact met ons op en wij helpen u verder