Sweaters bedrukken

Zorg voor warme relaties en verras jouw doelgroep met een heerlijk warme sweater bedrukt met jouw eigen logo en/of tekst. Laat je verrassen voor een veelzijdig aanbod van hoodies, truien, vesten en nog veel meer. 

(49 artikelen gevonden)

Pagina's

Een warme sweater als relatiegeschenk voor klanten

Wanneer je op zoek bent naar een origineel relatiegeschenk voor jouw klanten, denk je misschien niet meteen aan een bedrukte sweater. Maar het is juist een heel leuk cadeautje om weg te geven. Zeker in de wintermaanden is het een onmisbaar geschenk. De sweaters zijn comfortabel, zacht en ontzettend warm en dat is alles waar jouw relaties voor kunnen wensen in de koude wintermaanden. Gecombineerd met een bedrukte muts of handschoenen is het een uniek winters geschenk waarmee je jouw naam op de kaart kunt zetten. Helemaal wanneer je de sweaters laat bedrukken met je eigen logo en/of tekst.

Ga voor een professionele uitstraling met bedrukte sweaters

Ook voor je eigen medewerkers is een bedrukte sweater onmisbaar. Je ziet vaak dat wanneer men op zoek is naar werkkleding, dat ze snel eindigen bij bedrukte t-shirts en polo's en dat is ook helemaal niet gek. Met goed weer en zeker in de zomer zijn deze perfect in te zetten als werkkleding. Maar in de koudere maanden mogen de bedrukte sweaters niet ontbreken. Zeker voor magazijnmedewerkers en koeriers is dit geen overbodige luxe. Laat de sweaters bedrukken met je eigen logo en zorg hiermee voor een professionele uitstraling. Niet alleen kom je goed voor de dag bij je klanten, maar je zorgt ook voor extra binding met je personeel.

Jouw eigen sweater bedrukt met logo en/of tekst

Wanneer je je eigen sweaters wilt inzetten als relatiegeschenk of als werkkleding, kan je deze uiteraard laten bedrukken. Zoals eerder aangegeven zorgt dit voor een professionele uitstraling, zowel in- als extern. Of je nu kiest voor een bedrukte hoodie of juist een vest met opdruk, alle sweaters kunnen op verschillende manieren bedrukt worden. Je kunt kiezen voor een groot logo op de voor of achterzijde of je kunt kiezen voor een subtiele bedrukking op bijvoorbeeld de borstkas of mouw. Ook combineren is mogelijk. Kies er bijvoorbeeld voor op jouw bedrijfsnaam groot op de rugzijde te laten bedrukken en jouw logo subtiel op de borstkas. De mogelijkheden zijn hierin eindeloos. Wanneer je sweaters laat bedrukken bij ons, ontvang je altijd een drukproef vooraf ter controle. Zo kunt je zien hoe jouw bedrukte sweaters eruit komen te zien en kan je eventueel nog wijzigen aanbrengen.

Jouw bedrukte sweater bestel je direct online

Bij ons staat jouw ervaring en gemak voorop. Onze professionals helpen je op weg, maar de touwtjes heb je zelf in de handen. Met behulp van de digitale drukproef kunt je zien of jouw wensen allemaal tot zijn recht komen op de bedrukte sweaters. Deze wensen kun je eenvoudig en op je eigen gemak doorgeven via de website. Hier kun je onder andere de gewenste kleur, aantallen en bedrukking aangeven. Zo weet je zeker dat wanneer jij sweaters laat bedrukken, deze voldoen aan jouw wensen.