Tanktop bedrukken

Tanktop bedrukken met uw tekst en/of logo. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment. De bedrukte tanktops zijn in diverse maten en kleuren beschikbaar. 

Bedrukte tanktops en hemden

Een tanktop is een ander woord voor hemd; oftewel een shirt zonder mouwen. Ideaal om te dragen als het zomers weer is of tijdens het sporten. In ons assortiment vindt u bedrukbare tanktops in allerlei kleuren en maten, waardoor ze voor zowel mannen als vrouwen geschikt zijn. Zo vindt u altijd een geschikt hemd met bedrukking dat bij u en uw relaties past. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale kleur zodat het logo of de bedrijfsnaam goed opvalt of ga juist voor een opvallende kleur zodat de huisstijl goed naar voren komt. Wat u ook kiest, bij Van Helden is alles mogelijk. 

Laat uw tanktops bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam 

Creëer een saamhorige uitstraling door met het hele team of vereniging in dezelfde tanktops rond te lopen. Maak het helemaal compleet door de tanktops te bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam of originele tekst. Met bedrukte tanktops bent u herkenbaar voor het grote publiek; ideaal tijdens evenementen en sportactiviteiten. Maar ook tijdens schooltuitjes bieden de hemden uitkomst, als u ze laat bedrukken met het schoollogo. Zo zijn de kinderen goed herkenbaar en zichtbaar, en raakt u ze niet snel kwijt.

De hemden met opdruk zijn ook uitstekend te combineren met ander bedrukbaar promotietextiel zoals bedrukte hoodies, longsleeves met opdruk en vesten met bedrukking. Of wat dacht u van gepersonaliseerde petten of mutsen bedrukt met uw logo. U ziet het: als u op zoek bent naar textiel met bedrukking, bent u bij ons aan het juiste adres!

Bestel uw tanktop met bedrukking eenvoudig online

Tanktops met opdruk kunt u bij ons online bestellen. Als u precies de tanktop heeft gevonden waar u naar op zoek was, kunt u eenvoudig aangeven welke kleur u wilt hebben en uw wensen omtrent de bedrukking aan ons doorgeven. U ontvangt van ons altijd een gratis digitale drukproef ter goedkeuring. Zo heeft u de kans om uw opdruk te controleren. Als alles in orde is en wij akkoord hebben gekregen, beginnen wij met bedrukken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u precies hoe uw bedrukte tanktop eruit komt te zien! Als alles naar wens is wordt uw bestelling binnen 8 dagen bij u afgeleverd (tenzij anders aangegeven). 

Heeft vragen of wilt u meer weten over bedrukbare tanktops of een van onze andere producten? Neem contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0344 – 640 200 of door gebruik te maken van onze live chat. Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies en een offerte op maat.