Windjacks bedrukken

Bij Van Helden Relatiegeschenken bieden we keuze uit verschillende modellen windjacks om te laten bedrukken met jouw bedrijfslogo. Deze jassen zijn van goede kwaliteit en kunnen voor verschillende buitenactiviteiten worden gebruikt. Een bedrukt windjack is een prachtig cadeau voor relaties, of voor buitenwerkend personeel. Zij zullen het windjack ook in hun vrije tijd graag willen dragen!

(13 artikelen gevonden)

Pagina's

Duurzame marketing met bedrukte windjacks

Windjacks bedrukken als relatiegeschenk is een duurzame marketingstrategie. Duurzaam houdt in dat u een promotiemiddel slechts één keer hoeft aan te schaffen waarna u er lang profijt van heeft. Anders dan bijvoorbeeld ballonnen met opdruk zorgen windjacks met logo voor langdurige exposure. Uiteraard zijn windjacks met bedrukking daarom ook een grotere investering dan kleine giveaways. Hierdoor zijn bedrukte windjacks zeer goed geschikt voor leadgeneratie en awareness maar minder geschikt ter ondersteuning van kortlopende acties of campagnes. Om reclame te maken voor kortere acties of specifieke evenementen kunt u naast het bedrukken van jassen ook verschillende soorten kleding bedrukken zoals T-shirts en sweaters.

Hoogwaardige windjacks met logo

Van Helden Relatiegeschenken heeft een assortiment windjacks met opdruk van hoge kwaliteit. Hierbij kunt u denken aan mooi afgewerkte bedrukte windjacks die mensen anders in de winkel zouden kopen. Laat windjacks bedrukken met logo voor medewerkers, collega’s of heel speciale zakenrelaties. Heeft uw bedrijf of afdeling binnenkort een jubileum of bijzondere mijlpaal bereikt? Laat windjacks bedrukken om deze gelegenheid te vieren en tegelijkertijd de zichtbaarheid van de brand te vergroten. Windjacks maken het dagelijks leven net iets fijner, zeker in Nederland wanneer het miezert en waait. Daarnaast zijn windjacks met bedrijfslogo perfect in te zetten voor outdoor activiteiten en sportevenementen. U kunt er zeker van zijn dat iedere relatie het bedrukte windjack met plezier zal dragen.

Windjacks bedrukken; keuze uit diverse modellen 

Het assortiment windjacks biedt verschillende modellen voor dames, heren en kinderen. Naast fijn uitgesneden windjacks met logo voor dames, stoere windbreakers met opdruk voor heren en kleine flexibele modellen voor de kids zijn er natuurlijk ook unisex modellen. Alle modellen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en bieden diverse opdrukmogelijkheden zoals printkleur en drukpositie. Windjacks bedrukken hoeft niet duur te zijn, u kunt bedrukte windbreakers namelijk al vanaf 10 stuks bestellen. De kleding in ons assortiment is bruikbaar voor verschillende marketingdoeleinden. Voor inspiratie raden wij u aan de speciaal samengestelde top 10 textiel met bedrukking artikelen te bekijken. Naast duurzame relatiegeschenken zoals windjacks kunt u natuurlijk altijd kleine weggevers bedrukken om een groot klantenbestand te verassen.

Goedkoop windjacks laten bedrukken? Bestel online

Om er zeker van de zijn dat u een bedrukt windjack ontvangt dat er uitziet zoals u voor ogen had sturen wij u een digitale drukproef toe. Ten eerste kiest u het gewenste model, kleur, drukkleuren en drukpositie. Vervolgens kunt u het logo, de afbeelding of de tekst uploaden. Pas wanneer u de digitale drukproef goedkeurt beginnen wij met windjacks bedrukken. 

Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden of wilt u vrijblijvend advies wat betreft marketing door middel van relatiegeschenken? Neem contact met ons op, wij helpen u graag bij het uitzoeken van een geschikt relatiegeschenk