Digitaal Printen

Digitaal printen is een vrij nieuwe techniek, waardoor u ook heel eenvoudig uw relatiegeschenken in full-colour kunt bedrukken. De machine voor digitaal printen is een soort grote printer, waarbij de printkop over het artikel loopt om deze van de juiste opdruk te voorzien. Hierdoor kunt u heel eenvoudig foto’s en andere full-colour afbeeldingen op relatiegeschenken drukken. 

Kortingsactie:

Om u kennis te laten maken met digitaal printen ontvangt u tot 22 april 2018 een korting van maar liefst € 25 op uw bestelling - o.v.v. actiecode 'dp0418' - Bekijk hieronder actievoorwaarden

Actievoorwaarden:

  • De actie is geldig van 17 t/m 22 april 2018
  • De actie is enkel geldig o.v.v. actiecode dp0418
  • De actiecode geldt alleen bij een full colour opdruk d.m.v. digitale print
  • De actiecode is niet geldig i.c.m. andere acties en actiecodes

De machine voor digitaal printen is een soort grote printer, waarbij de printkop over het artikel loopt om deze van de juiste opdruk te voorzien. Hierdoor kunt u heel eenvoudig uw logo, foto’s en andere full-colour afbeeldingen op relatiegeschenken drukken. De kleuren van uw beeldmateriaal worden hierbij omgezet naar CMYK kleurwaarden. Het eindresultaat van digitaal drukken is veel scherper doordat de resolutie van het drukwerk veel hoger is, mits het artwork goed is aangeleverd. Bij digitaal printen wordt namelijk een fijner raster gebruikt waardoor er meer details zichtbaar blijven. Daarnaast is het bij digitaal printen ook mogelijk om de artikelen per stuk te personaliseren, bijvoorbeeld met de namen van uw relaties.