Ballonnen bedrukken

Op zoek naar vrolijke en multifunctionele promotieartikelen? Laat ballonnen bedrukken met je logo of bedrijfsnaam! Ballonnen met opdruk zijn een toevoeging voor verschillende evenementen: of dit nu persoonlijke aangelegenheden zijn of promotie-evenementen. Een ballon bedrukken kan al vanaf vijf cent per ballon met bedrukking!

Een persoonlijk en feestelijk geschenk: een ballon met opdruk

Relatiegeschenken ballonnen mogen niet ontbreken bij een viering. Het is een goedkoop relatiegeschenk met een groot bereik. Met de bedrukte ballonnen wordt uw feestelijke opening of jubileumfeest extra gezellig. Laat de ballonnen bedrukken met logo voor een professionele uitstraling. U kunt ook ballonnen bedrukken met een leuke tekst of afbeelding voor een persoonlijke touch. Laat bijvoorbeeld ballonnen bedrukken met een passende boodschap op een verjaardagsfeest of voor de geboorte van een kind. Een ballon met logo hoeft niet duur te zijn. Goedkoop ballonnen bedrukken kan al vanaf vijf cent per ballon. 

Reclame ballonnen bedrukken

Heeft u een speciale marketingactie lopen? Met de reclame ballonnen krijgt u zeker de gewenste aandacht. Zet reclame ballonnen met opdruk in om een nieuw product te promoten of zorg voor awareness van een nieuwe dienst. Ook om de opening van een nieuw filiaal te vieren, kunt u reclame ballonnen bedrukken. Daarnaast zijn de ballonnen met opdruk ook geschikt om uw beursstand aan te kleden. Een ballon bedrukken geeft een meerwaarde voor uw acties en events. De reclame ballonnen met bedrukking worden vaak gecombineerd met bedrukt snoepgoed, zoals chocolade met opdruk of kauwgom met logo, en zijn ideale giveaways voor op beurzen of opendagen. Om ballonnen met opdruk als promotiemiddel in te zetten is veel investeren niet nodig. Goedkoop ballonnen bedrukken bij Van Helden houdt in dat u voor 25 euro al 500 ballonnen in huis haalt!

Gepersonaliseerde ballonnen voor een spetterend feest

In ons assortiment vindt u altijd een ballon geschenk die precies aansluit op uw feest. De promotie ballonnen zijn leverbaar in talloze kleuren. U kunt deze gekleurde ballonnen drukken met uw eigen tekst of logo. Naast de standaard reclame ballon bieden wij u ook een luxe metallic variant. Met deze ballonnen bedrukt met logo maakt u ieder feest compleet. Combineer uw ballonnen met opdruk met ballon accessoires zoals ballon touwtjes met snel sluiters of ballonstokjes. Snel-sluiters zorgen ervoor dat een opgeblazen ballon met logo eenvoudig dicht zit. Door middel van ballonstokjes kunnen de bedrukte ballonnen ergens in worden gestoken en nemen kinderen de kleurrijke versieringen makkelijker in de hand. Zijn de kinderen van uw relaties of werknemers ook uitgenodigd? Dan staan de bedrukte ballonnen garant voor speelplezier om de kinderen zoet te houden. 

Gekleurde ballonnen bedrukken

In ons assortiment vindt u verschillende soorten te bedrukken ballonnen. Naast de standaardkleuren bieden wij ook te bedrukken ballonnen in pastel kleuren en metallic kleuren. Laat lavendelkleurige ballonnen met een romantische boodschap bedrukken voor een huwelijk of ga voor sky blue of lila om een geboorte te vieren. Voor een zakelijk evenement laat u ballonnen bedrukken in de kleuren van uw bedrijf. Transparante ballonnen laten bedrukken is tevens een mooie optie! De opdruk van ballonnen is in fullcolour waardoor allerlei bedrukkingen mogelijk zijn. Bij Van Helden Relatiegeschenken bestelt u ballonnen met tekst in verschillende formaten, bijvoorbeeld 27 of 30 centimeter. De bedrukking kan geplaatst worden waar u dat zelf wilt: op de bovenzijde, op één of meerdere zijkanten en een ballon bedrukken met all-over print is ook mogelijk.

Bedrukte ballonnen met logo voor iedere gelegenheid

Of het nu een bedrijfsfeest is of een schoolviering, voor iedere gelegenheid vindt u een passende promotie ballon. Laat bijvoorbeeld ballonnen met naam bedrukken voor een verjaardagsfeest of kies voor een gepersonaliseerde ballon met foto voor een open dag. Dankzij het brede aanbod vindt u altijd een bedrukte ballon die bij u past. Hierbij kunt u kiezen tussen oplages van 500 of 1000 stuks. Door voor een kleine oplage bedrukte ballonnen te gaan kunt u ook ballonnen met afbeelding in verschillende kleuren bestellen. Onbedrukte ballonnen zijn al vanaf 100 stuks te bestellen.

Ballonnen bedrukken met zeefdruk

De ballonnen in ons assortiment worden meestal bedrukt door middel van de zeefdruk techniek. Ballonnen bedrukken met zeefdruk zorgt ervoor dat de opdruk goed dekkend is, waardoor tekst en afbeelding ook op donkere kleuren te zien zijn. Wanneer een ballon bedrukt wordt met behulp van de zeefdruktechniek wordt de inkt door een zeefdrukraam op de ballon gedrukt. Hierbij kunnen verschillende kleuren en vormen over of naast elkaar geplaatst worden. Bedrukking op ballonnen is daardoor scherp en duidelijk. Door deze techniek te gebruiken voor tekst en beeld op ballonnen is ballonnen bedrukken goedkoop en snel. Om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met het resultaat krijgt u net zoals bij alle weggevers met opdruk eerst een digitale proefdruk toegestuurd.

Online ballonnen met opdruk bestellen

Bij Van Helden kunt u eenvoudig ballonnen met opdruk bestellen. In de webshop kunt per ballonsoort de productspecificaties doorlezen en de drukmogelijkheden bekijken. Vervolgens kiest u de gewenste kleur(en) uit en selecteert u de opdrukopties zoals het aantal drukkleuren en de te bedrukken ballon zijden. De prijs wordt automatisch berekend, zodat u weet waar u aan toe bent. Er zijn verschillende manieren om de opdruk toe te voegen aan uw bestelling. U kunt de tekst, logo of afbeelding direct toevoegen maar het is ook mogelijk uw personalisatie later door te geven of aan te geven hierover graag advies te ontvangen. 

Wanneer u bedrukte ballonnen bestelt, wilt u uiteraard dat tekst goed leesbaar is en een logo goed zichtbaar is. Neem daarom contact met ons op voor persoonlijk advies op maat. 

Hoe worden ballonnen bedrukt?