Koekjes bedrukken

Bedrukte koekjes zijn ideale weggevers. Jouw relaties zullen deze zoete verrassing immers maar wat graag in ontvangst nemen. Laat bijvoorbeeld een bus met Hollandse stroopwafels bedrukken met je logo of bedrijfsnaam en deel deze uit op een buitenlandse beurs. Of laat fortune koekjes bedrukken met een slogan en deel deze uit. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Koekjes met logo of tekst laten bedrukken

Vrijwel iedereen zal koekjes met een grote glimlach ontvangen. Of de ontvanger nu jong of oud is, koekjes zijn er in veel soorten waardoor er voor elke relatie wel koekjes te vinden zijn die in de smaak zullen vallen. Door de verpakking van de koekjes te bedrukken met jouw bedrijfsnaam, logo en/of unieke boodschap, maak je het relatiegeschenk met opdruk nog origineler. Dankzij koekjes met opdruk van je naam of logo word je gelijk geassocieerd met deze lekkernij. Jouw naam krijgt een positieve associatie en dat heeft een goede invloed op je bereik. Een ideale weggever met bedrukking dus om weg te geven tijdens een beurs of evenement. 

Verras je relaties met gepersonaliseerde koekjes

Als je op zoek bent naar bedrukbare koekjes, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vind je diverse koekjes relatiegeschenken die je volledig naar wens kunt laten bedrukken. Of je nu op zoek bent naar stroopwafels in blik, chocolate chip cookies of fortune cookies: wij hebben voor ieder wat wils. Ook leuk: combineer de bedrukte koekjes met ander bedrukbaar etenswaar zoals chocolade met opdruk of lollies met bedrukking! Personaliseer de koekjes door ze te bedrukken met een leuke, originele tekst: zo laat je een onuitwisbare indruk achter.

Slimme marketing met bedrukte koekjes

Voor belangrijke relaties zijn stroopwafels in blik een passend geschenk. Met deze luxe variant van promotie koekjes laat je blijken dat je jouw relaties waardeert, of dit nu collega’s, partners of vaste klanten zijn. Het mooie blik koekjes met logo is daarnaast ook te gebruiken als de lekkernij opgegeten is. De apart verpakte bedrukbare koekjes in het assortiment worden vaak gebruikt voor andere doeleinden. Deze koekjes met opdruk zijn kleiner en zijn per stuk verpakt in gekleurd of doorzichtig plastic. Hierdoor is het mogelijk om bedrukte koekjes aan veel mensen uit te delen en je business bij het grote publiek onder de aandacht te brengen. Benieuwd naar de mogelijkheden van koekjes met bedrijfslogo voor jouw onderneming?

Verleid het beurspubliek met promotiekoekjes

De koekjes met bedrukking zijn ideaal om in te zetten tijdens evenementen zoals open dagen en beurzen. Er zijn immers weinig mensen die een heerlijk koekje met logo kunnen weerstaan! Heb je een stand op een beurs? Zet dan een pot met bedrukte koekjes neer of geef een koekje met bedrijfslogo mee bij de brochure. Heb je verschillende subdoelgroepen rondlopen tijdens een evenement? Overweeg dan om verschillende bedrukkingen te gebruiken. Hoe beter de tekst op een koekje aansluit bij een bepaalde doelgroep, hoe meer deze zich met je merk verbonden voelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan kinderkoekjes versus koekjes met slogan voor volwassenen.

Partnerships sluiten met reclame koekjes

Stap de wereld van affiliate marketing binnen met bedrukbare koekjes. Door de koekjes met logo aan te bieden aan relevante partners ga je vruchtbare samenwerking aan. De bedrukte koekjes komen vervolgens via een andere organisatie bij een door jou tot nu toe onbereikbare doelgroep terecht. Heb je bijvoorbeeld een taxibedrijf en wil je meer buitenlandse toeristen aantrekken? Verspreid lekkere koekjes met bedrijfsnaam en telefoonnummer onder hotels en sleep nieuwe klanten binnen. Voor partnerships is het van belang dat je geen directe concurrenten zoekt voor jouw koekjes met merk maar juist in zee gaat met relevante organisaties die baat hebben bij jouw diensten.

Laat koekjes bedrukken en versterk loyaliteit onder je medewerkers

Veel bedrijven zetten relatiegeschenken in als promotiemiddel voor lead generatie en als ondersteuning van een marketingstrategie. Interne communicatie en verbinding binnen je organisatie is echter net zo belangrijk voor een succesvolle onderneming. Laat daarom koekjes met logo bedrukken en deel deze uit onder je medewerkers en personeel. Onderschat het effect van iets kleins zoals een koekje met branding op motivatie vooral niet. Mensen willen altijd onderdeel uitmaken van een groter geheel en door gepersonaliseerde koekjes intern uit te delen is dat precies wat je voor elkaar krijgt. 

Jouw koekjes relatiegeschenken bestel je eenvoudig online

Of je nu de koekjes met naam, logo of leuke tekst wilt laten bedrukken, bij ons kun je alles heel eenvoudig online bestellen. Heb je precies de bedrukbare koekjes gevonden waar je naar op zoek was? Dan kun je eenvoudig jouw bedrukkingswensen aan ons doorgeven. Je ontvangt van ons altijd een gratis digitale drukproef ter goedkeuring, zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent. Pas wanneer jij akkoord geeft op de drukproef zullen wij de koekjes bedrukken. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om je bestelling telefonisch met ons door te spreken. 

Heb je vragen of wil je meer weten over bedrukte koekjes of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op.