Koekjes bedrukken

Bedrukte koekjes zijn ideale weggevers. Jouw relaties zullen deze zoete verrassing immers maar wat graag in ontvangst nemen. Laat bijvoorbeeld een bus met Hollandse stroopwafels bedrukken met je logo of bedrijfsnaam en deel deze uit op een buitenlandse beurs. Of laat fortune koekjes bedrukken met een slogan en deel deze uit. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Koekjes met logo of tekst laten bedrukken

Vrijwel iedereen zal koekjes met een grote glimlach ontvangen. Of de ontvanger nu jong of oud is, koekjes zijn er in veel soorten waardoor er voor elke relatie wel koekjes te vinden zijn die in de smaak zullen vallen. Door de verpakking van de koekjes te bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo en/of unieke boodschap, maakt u het relatiegeschenk nog origineler. Dankzij koekjes met opdruk van uw naam of logo wordt u gelijk geassocieerd met deze lekkernij. Uw naam krijgt een positieve associatie en dat heeft een goede invloed op uw bereik. Een ideale weggever met bedrukking dus om weg te geven tijdens een beurs of evenement. 

Verras uw relaties met gepersonaliseerde koekjes

Als u op zoek bent naar bedrukbare koekjes, dan bent u bij Van Helden aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse koekjes relatiegeschenken die u volledig naar wens kunt laten bedrukken. Of u nu op zoek bent naar stroopwafels in blik, chocolate chip cookies of fortune cookies: wij hebben voor ieder wat wils. 

Ook leuk: combineer de bedrukte koekjes met ander bedrukbaar snoepgoed zoals chocolade met opdruk of lollies met bedrukking! Personaliseer de koekjes door ze te bedrukken met een leuke, originele tekst: zo laat u een onuitwisbare indruk achter.

Uw koekjes relatiegeschenken bestelt u eenvoudig online

Of u nu de koekjes met uw naam, logo of leuke tekst wilt laten bedrukken, bij ons kunt u alles heel eenvoudig online bestellen. Heeft u precies de bedrukbare koekjes gevonden waar u naar op zoek was? Dan kunt u eenvoudig uw bedrukkingswensen aan ons doorgeven. U ontvangt van ons altijd een gratis digitale drukproef ter goedkeuring, zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Pas wanneer u akkoord geeft op de drukproef zullen wij de koekjes bedrukken. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om uw bestelling telefonisch met ons door te spreken.  

Heeft vragen of wilt u meer weten over bedrukte koekjes of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0344 – 640 200 of door gebruik te maken van onze live chat. Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies en een offerte op maat.