Mintjes bedrukken

Mintjes & pepermunt zijn ideaal als promotiemateriaal. Mintjes zijn namelijk altijd handig om op zak te hebben en worden vaak gedeeld met andere personen. Laat doosjes met mintjes of pepermunt rolletjes bedrukken in de kleuren van jouw huisstijl en met je eigen logo. Er is doorgaans zelfs voldoende ruimte voor jouw adres- en contactgegevens.

(25 artikelen gevonden)

Pagina's

Mintjes met logo als promotiemateriaal

Even snel een mintje nemen voor een frisse adem: het is altijd handig om pepermunt op zak te hebben. Zo ga je met meer vertrouwen een gesprek aan en kan men met een gerust hard die belangrijke bespreking in. Daarom is bedrukt pepermunt een populaire keuze wanneer bedrijven en organisaties op zoek zijn naar betaalbaar promotiemateriaal. Laat rolletjes bedrukken in de kleuren van uw huisstijl en met uw logo. Er is zelfs ruimte voor bijvoorbeeld adres- en contactgegevens: met een bedrukt rolletje pepermunt geeft u dus eigenlijk een visitekaartje af aan iedere ontvanger.

Mintcards: praktisch geschenkje in diverse vormen

Buiten de snoeprolletjes kunt u ook kiezen voor de zogenaamde mintcards: deze platte verpakking bevatten kleine mintjes en hebben als grote voordeel dat ze makkelijk kunnen worden meegenomen. Zo kunnen ze zelfs in de meeste portemonnees worden gestoken: op die manier heeft men altijd een fris pepermuntje bij de hand voor noodgevallen. De mintcard is er in creditcardvorm, maar ook als vrachtwagen, huis of hartje. Zo kunt u altijd kiezen voor de kaart die het beste uw organisatie en uw boodschap past.

Combineer er op los

In ons assortiment vindt u ook enkele gecombineerde relatiegeschenken: zo is er de mintcard met tandenstoker en het doosje mintjes met lippenbalsem. Nieuw zijn de kartonnen pepermuntverpakkingen in de vorm van bijvoorbeeld een vrachtwagen of een huis: deze doen het ook goed bij kinderen. U kunt er ook voor kiezen om snoepgoed te bedrukken. Uiteraard kunnen wij ook alle pepermuntrelatiegeschenken bedrukken met logo en tekst: zo komen uw logo en uw boodschap onder de aandacht wanneer u het promotieartikel weggeeft.