0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Eindejaarsgeschenken: Een attentie voor medewerkers of relaties, ter uiting van waardering

Het krijgen en geven van eindejaarsgeschenken is belangrijk en wordt door zowel personeel als relaties enorm gewaardeerd. Door het geven van een geschenk aan het einde van het jaar, bedankt en beloont u iedereen voor het afgelopen werkjaar en wordt deze tevens mooi afgesloten.

Breed assortiment

Toch kan het moeilijk zijn om een passend eindejaarsgeschenk te vinden voor uw medewerkers en relaties. Van Helden Relatiegeschenken biedt een groot assortiment eindejaarsgeschenken aan. Zo hebben wij de vertrouwde en standaard relatiegeschenken en cadeaus zoals luxe pennen, wijngeschenken en kerstgeschenken. De laatste jaren zijn met name geschenken in opmars welke de persoonlijke relatie onderstreept. Ofwel, persoonlijke geschenken waarmee u een warme boodschap toewenst.

Persoonlijke bedrukking

Bij persoonlijke geschenken kunt u denken aan producten waarop de naam van de werknemer en/of relatie is bedrukt. Wij bieden diverse producten aan waarop dit mogelijk is. Gewilde items hiervoor zijn mokken met bedrukking, bedrukte pennen en schrijfblokken. Zo maakt u het cadeau origineel en wordt het gegarandeerd lang bewaard.

Dopper

Tegenwoordig is tevens de Dopper drinkfles een zeer populair relatiegeschenk. Deze drinkfles wordt veel op kantoor gebruikt. De fles kan hervuld worden en is hierdoor een duurzaam en verantwoord cadeau. Net als de bovenstaande producten kan ook de Dopper bedrukt worden. De bedrukking kan zowel de bedrijfsnaam bevatten als de naam van de betreffende ontvanger. Beide laten bedrukken kan natuurlijk ook, maakt het bijzonder! Als laatst nog goed om te weten: bij de aanschaf van een Dopper wordt een deel van de opbrengst afgedragen aan het goede doel. Dus niet alleen de ontvanger wordt blij bij het krijgen van dit relatiegeschenk.

Overige relatiegeschenken

Naast de eerder genoemde relatiegeschenken bestaat ons eindejaarsassortiment uiteraard uit veel meer producten dan alleen die. Denk hierbij aan:

Graag verwijzen wij u ook door naar ons volledige assortiment eindejaarsgeschenken. Hierbij vindt u diverse top merken als: Parker en Victorinox.

(19 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven