Originele giveaways met jouw logo en/of tekst laten bedrukken

Het weggeven van originele giveaways maakt veel los bij jouw ontvangers. Met name als de giveaway een leuke link legt met jouw bedrijf en het artikel een originele uitstraling heeft. Zo kan je de giveaway aanpassen aan jouw bedrijf, doelstelling en/of doelgroep. In ons ruime assortiment vind je altijd een passend artikel voor jouw relaties. Zo is de stylus pen met opdruk een erg leuk artikel voor jongeren, maar kan deze ook best weggegeven worden aan ouderen. Want tegenwoordig zijn zowel jongeren als ouderen niet meer weg te slaan bij digitale apparaten.

Al onze giveaways kunnen bedrukt worden met jouw logo en/of tekst. Hierdoor creëer je een schitterend cadeau voor al jouw gewaardeerde collega’s en zakenrelaties. Natuurlijk zorgen wij ook voor een kwalitatieve bedrukking: dat zorgt voor een lange levensduur. Een bijkomend voordeel hiervan is dat jouw bedrijf langer wordt gepromoot, doordat het logo en/of de tekst langer blijft zitten.

Giveaways voor iedere branche en doelgroep

Ons assortiment van giveaways loopt erg uiteen waardoor wij voor ieder wat wilt kunnen aanbieden. Wij kunnen een relatiegeschenk of gadget selecteren dat precies past bij iedere onderneming, bedrijfstak, persoonlijke voorkeur en/of afstemming op jouw bedrijfscampagne. Zo hebben wij leuke give aways, zoals promotie sleutelhangers en stressfiguren, die precies bij een specifieke branche passen.

Wanneer we bijvoorbeeld kijken naar de autobranche, denken wij direct aan de sleutelhanger met alcoholtester, een parkeerschijf of een oplader voor in de auo. Deze worden in de autobranche zeker goed ontvangen en leveren een bijdrage aan jouw naamsbekendheid wanneer je de artikelen laat bedrukken met jouw logo en/of bedrijfsnaam.

Soorten giveaways

Ook om jouw (promotie)medewerkers te voorzien met de uitstraling van jouw bedrijf en uw campagne, bieden wij je een uitstekende keuze aan bedrukte promotie t-shirts, jassen en petten. Daarnaast hebben wij ook een breed scala aan promotietassen die je kan inzetten. Al onze producten zijn volledig af te stemmen op jouw wensen. Denk hierbij aan handige weggevers voor beurzen en leuke give aways voor bruiloften.

Heeft je jouw originele giveaways kunnen vinden?

Welk artikel je ook wenst en wat jouw opdruk ook is, alles is mogelijk bij Van Helden. Ook wanneer je jouw gewenste give away niet heeft kunnen vinden op onze website, kunnen onze experts deze vaak toch voor je vinden. Zij kunnen je tevens voorzien van een digitale drukproef en een offerte op maat. Bij Van Helden kom je nooit voor verrassingen te staan.