Drop bedrukken

Drop is er in alle vormen, kleuren en smaken. Met bedrukt drop kan je iedere relatie verrassen met dit heerlijke lekkernij. Kies uit het brede assortiment jouw drop relatiegeschenk en laat je verrassen.

Drop: een heerlijk lekkernij om te delen

20% van al het snoep dat in Nederland wordt verkocht is drop. Het is dan ook een zeer divers snoepje. Drop varieert in kleuren, vormen en smaken. Zo is er altijd een dropje op de markt die iemand lekker vindt. Dat maakt drop ook perfect om in te zetten als relatiegeschenk. Zo kan je bijvoorbeeld een snoeppot met drop bedrukken en cadeau geven aan al je medewerkers. Zo hebben ze tijdens het werk ook iets lekkers te snoepen. Dat is ook nog eens goed voor het concentratievermogen tijdens het werken. Daarnaast zijn ook bedrukte pepermuntjes en chocolade perfecte geschenken om weg te geven. Kortom, voor iedere gelegenheid en doelgroep is er wel een passend snoepje of dropje te vinden.

Laat ook drop bedrukken als relatiegeschenk

Het mooie aan het schenken van snoepgoed is dat je deze volledig naar wens kunt laten bedrukken. Hiermee wordt het een persoonlijk geschenk en dat maakt zeker impact op de ontvanger. Het aanbod van het drop varieert van een leuk blokzakje voor bijvoorbeeld promotionele doeleinden tot luxe snoeppotten die perfect zijn als relatiegeschenk. Uiteraard kan je al deze dropgeschenken laten bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst. Dit kan vaak in je eigen PMS kleuren, maar soms is het ook mogelijk om te kiezen voor een full colour opdruk. Deze opdrukmogelijkheden verschillen per dropgeschenk. Daarnaast kun je de dropgeschenken ook combineren met ander snoepgoed. Zo kun je voor iedere smaak een passende lekkerij vinden. Kies bijvoorbeeld voor bedrukte kauwgom of lollies met logo.

Bestel direct online jouw bedrukte drop

Wil jij drop laten bedrukken en dit cadeau geven aan je relaties? Dan kun je jouw bedrukte drop heel eenvoudig bestellen via de webshop. Hier kun je op je eigen gemak al je wensen doorgeven, zoals bijvoorbeeld je bedrukkingswensen. Wanneer wij jouw bestelling hebben ontvangen, gaat onze studio aan de slag voor een digitale drukproef. Op deze PDF kun je precies zien hoe jouw drop met bedrukking eruit komt te zien. Wil je nog een wijziging doorvoeren in de bedrukking, dan doen wij dat graag. Pas wanneer je 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo weet je zeker dat het eindresultaat aan jouw verwachtingen voldoet en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.