Relatiegeschenken voor de horeca

Ga voor een professionele uitstraling in jouw hotel, restaurant of café. Door horeca promotiemateriaal, gebruiksartikelen en relatiegeschenken te bedrukken laat je zien wie je bent. Kies uit een breed assortiment de artikelen die het beste bij jou aansluiten en laat bedrukken met logo en/of tekst.

(52 artikelen gevonden)

Pagina's

Laat jouw identiteit tot in de kleinste detail terugkomen

Er zijn talloze horecagelegenheden in ons land. Hierdoor is het uitdragen van jouw eigen identiteit nog belangrijker geworden om je te onderscheiden. Dit onderscheid doet zich voor in je gerechten en dranken. Daarnaast zit het ook in de kleine dingen. De belettering op de ramen van je pand, op de kopjes waar men koffie uit drinkt en zelf op de servetten en suikersticks die met de koffie geserveerd worden. Al deze kleine onmisbare dingen kan je helemaal naar wens laten bedrukken, waardoor het altijd voldoet aan jouw stijl. Hiermee laat jij zien dat jouw hotel, restaurant of café tot in de puntjes verzorgt is. Jouw klanten zullie deze kleine, maar impactvolle details zeker waarderen.

Horeca gebruiksartikelen bedrukken voor een professionele uitstraling

In de horeca draait alleen om professionaliteit. Van het eten dat gekookt wordt, tot in de keuze van de glazen. Door jouw professionaliteit te laten zien straal je vertrouwen uit bij je klanten en dat is ontzettend belangrijk. Wat zij immers komen eten of drinken gaat regelrecht hun lichaam in. Met die ene hap in een degelijke omgeving zullen zij voor jaren verbonden met je raken. Door jouw naam herhaaldelijk terug te laten komen, zullen ze deze ook nooit meer vergeten. Laat bijvoorbeeld mokken bedrukken en laat zelfs je logo terug komen op de placemats. Dit zal jouw naamsbekendheid zeker ten goede komen.

Jouw relatiegeschenken voor de horeca bestel je eenvoudig online

Al jouw relatiegeschenken zijn eenvoudig via de webshop te bestellen. Wanneer je jouw keuze voor de horeca artikelen hebt kunnen maken, kan je binnen enkele stappen al jouw wensen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan het type opdruk, de kleuren etc. Wanneer we al jouw wensen hebben ontvangen zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Dit is een voorbeeld waarop je precies kunt zien hoe jouw horeca artikelen met opdruk eruit komen te zien. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces gaan starten. Zo weten we zeker dat het eindresultaat aan jouw verwachtingen voldoet.