Verfrissingsdoekjes bedrukken

Biedt jouw klanten extra hygiëne met de verfrissingsdoekjes. Deze vochtige doekjes zijn ideaal om de handen en gezicht mee schoon te vegen, zoals voor als na een maaltijd. Ga voor een professionele uitstraling en laat de verfrissingsdoekjes bedrukken met jouw logo en/of tekst.

Sorteer op

2 producten

Verfrissingsdoekje Pushclean
Vanaf
€ 0,24
Wet wipe
Vanaf
€ 0,08

Waarom wet wipes onmisbaar zijn in de samenleving

Goede hygiëne is belangrijker dan ooit. Bacteriën en virussen kunnen teniet worden gedaan door goed je handen te wassen. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Verfrissingsdoekjes zijn daar een perfect alternatief voor. Deze compacte doekjes passen in de tas of jas en kunnen altijd en overal gebruikt worden. Ook met name voor jonge kinderen is het een handige gadget om bij je te dragen Daarnaast zijn de verfrissingsdoekjes ook een onmisbaar item in de horeca. De wet wipes zorgen ervoor dat jouw klanten zowel voor als na een maaltijd de handen kunnen reinigen. Zo kunnen zij zonder zorgen genieten van hun maaltijd. Dit subtiele weggevertje zal een grote indruk achterlaten bij jouw klanten.

Laat jouw verfrissingsdoekjes met logo of tekst bedrukken

Wanneer je voor een echte professionele uitstraling wilt gaan, kan je de wet wipes laten bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst. Hiermee geef je je klanten niet alleen iets praktisch mee, maar je laat zie ook zien wie je bent en waar je voor staat. Dit subtiele detail in jouw restaurant of café zal een unieke indruk achterlaten bij de klant. Doordat jouw naam iedere keer weer subtiel in beeld komt, zal deze ook niet snel weer vergeten worden. En dat zal zeker bijdrage aan mond-tot-mond reclame. De verfrissingsdoekjes worden in full colour bedrukt. Zo is het naar de bedrukking van een logo of tekst ook mogelijk om een afbeelding of foto op de wet wipes te drukken. Dit zorgt voor eindeloze mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.

Jouw bedrukte verfrissingsdoekjes bestel je eenvoudig online

In onze webshop vind je een breed scala aan verfrissingsdoekjes. Nadat je je keuze hebt kunnen maken kan je in het bestelproces al je wensen doorgeven met betrekking tot de opdruk. Wanneer wij je bestelling hebben ontvangen zal onze studio een drukproef opmaken. Dit is een digitaal voorbeeld van jouw bedrukte verfrissingsdoekjes. Voldoet deze drukproef aan jouw wensen, dan zullen wij het drukproces starten. Zo weet je altijd dat het eindresultaat voldoet aan wat jij voor ogen hebt. Kom je er nog niet helemaal uit? Geen probleem. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies op maat.