Eindejaarsgeschenken

Eindejaarsgeschenken zijn leuk om weg te geven als jaarafsluiter. Verras uw personeel en klanten met unieke eindejaarsgeschenken. Blader ook eens door onze eindejaarsmagazine voor meer inspiratie

KerstgeschenkenKerstpakkettenSinterklaasgeschenkenWijngeschenken 

(56 artikelen gevonden)

Pagina's

Eindejaarsgeschenken voor klanten, relaties en personeel

Het einde van het jaar is een mooie tijd. De feestmaand is sfeervol en versterkt relaties. Het einde van het jaar is hét moment om uw personeel te bedanken voor hun inzet en uw klanten te verrassen met een leuk presentje. Eindejaarsgeschenken zijn vaak luxe geschenken die tegelijkertijd heel praktisch zijn tijdens deze koude feestmaand. Maak uw eindejaarscadeaus onvergetelijk door ze te personaliseren of te bedrukken met een unieke eindejaarswens en uw logo. Eindejaarsgeschenken zijn namelijk meteen weer een goede gelegenheid om uw relaties in aanraking te laten komen met uw naam. 

Een nieuwjaarsborrel, gezamelijk diner of ontbijt is het moment om uw medewerkers te bedanken voor het afgelopen jaar. Een perfecte gelegenheid om een eindejaarsgeschenk te overhandigen. Laat uw waardering blijken door uw personeel een origineel geschenk te geven. Breng een bezoek aan uw klanten en relaties en geef hen direct een leuk eindejaarscadeau. Laat het geschenk bedrukken met uw logo en uw klanten komen meteen weer in aanraking met uw naam. 

Eindejaarscadeaus, relatiegeschenken, gadgets en meer

Het assortiment voor eindejaargeschenken is zeer divers. U vindt er voor iedere relatie een passend geschenk. Veel van onze geschenken zijn ook nog eens in verschillende kleuren leverbaar, kies bijvoorbeeld een kleur die past bij uw huisstijl. Wij bieden u diverse wijngeschenken, multimedia artikelen en nog veel meer. In ons assortiment vindt u diverse topmerken die het zeker goed doen als eindejaarsgeschenk. Denk bijvoorbeeld aan Dopper, Parker of Charles Dickens. Ook bieden wij u een speciale selectie pennen die u per pen kan personaliseren, bijvoorbeeld met de namen van uw medewerkers of voor iedere relatie een unieke eindejaarsquote. Wij maken gebruik van verschillende soorten druktechnieken, per product verschilt het wat de mogelijkheden zijn. In sommige gevallen kunt u zelf kiezen voor de soort techniek. Bij ons heeft u de mogelijkheid om te bedrukken vanaf één drukkleur tot full colour. 

Uw eindejaarsgeschenken bestelt u eenvoudig online

Het bestellen van uw eindejaarsgeschenken kan snel en eenvoudig online.Tijdens uw bestelling kunt u precies aangeven hoe u het artikel wilt laten bedrukken. Binnen een aantal stappen heeft u uw bestelling geplaatst en gaan wij er mee aan de slag. U ontvangt vooraf altijd een drukproef ter controle. Zo kunt u precies zien hoe het eindejaarsgeschenk eruit komt te zien, voordat deze daadwerkelijk in productie wordt genomen. Bent u er nog niet helemaal uit. Neem dan contact op met onze medewerkers voor persoonlijk advies en een offerte op maat.