Oordopjes en herriestoppers bedrukken

Wil je jouw bedrijf promoten op Lowlands, Soenda of tijdens Bevrijdingsdag? Met bedrukte oordopjes en herriestoppers bereik je alle festivalgangers. Ook als jouw doelgroep zich in de bouwsector of evenementmanagement bevindt zijn oordopjes met opdruk een top relatiegeschenk. Geef gehoor aan de behoeften van jouw relaties en geef om hun gehoor.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Oordopjes als relatiegeschenk

Wilt u oordoppen weggeven met uw logo erop? Een goed idee! U vindt bij Van Helden Relatiegeschenken diverse oordopjes en herriestoppers. Deze betaalbare geschenkjes geven een goed signaal af: u geeft om de veiligheid van de ontvanger. Met oordopjes kan hard omgevingsgeluid worden gedempt tot een veilig en aangenaam niveau. Handig als u bijvoorbeeld werkt op een bouwplaats of andere werkplek waar gewerkt wordt met materiaal dat veel herrie maakt. Geef de oordoppen aan bezoekers zodat zij geen gehoorschade oplopen!

Perfect promotiemateriaal voor festivals

De bezoekers aan uw festival of evenement verwelkomen met een klein cadeautje? Steeds meer mensen worden zich bewust van de risico's van harde muziek tijdens het uitgaan of bij het bezoeken van feesten en festivals. Hoewel het beste resultaat natuurlijk wordt behaald met op maat gemaakte oordoppen, kan u bezoekers toch een handje helpen om zich tegen gehoorschade te wapenen. Ook als u op een festival staat met een organisatie zijn geluiddempende oordopjes heel betaalbaar promotiemateriaal. Bovendien komt uw logo hiermee overal op het festivalterrein in beeld. Zo bereikt u een groot deel van de bezoekers, ook diegenen die niet bij u in de buurt staan!

Combineer oordoppen met andere relatiegeschenken

Wellicht vindt u het geven van alleen oordopjes wat karig. Kies er dan voor om dit geschenk te combineren met andere leuke giveaways. Zo kunt u ervoor kiezen om een mooi combinatiepakket te creëren met diverse gezonde geschenken of met ander promotiemateriaal voor festivals. Gegarandeerd dat de ontvanger hier blij mee gaat zijn. Zo kunnen zij de ontvangen materialen eventueel met elkaar combineren en krijgen zij de volledige merkbelevenis van uw bedrijf mee.

Bestel snel een eenvoudig online

Wil u graag oordopjes bestellen als geschenk voor uw doelgroep? Bestel deze dopjes dan makkelijk en snel via onze website! Op onze website vindt u uiteraard ook de rest van ons enorme aanbod in relatiegeschenken. Zo hebben wij diverse geschenken voor iedere branche, leeftijd en doelgroep. Er zit dus altijd een passend geschenk bij voor uw bedrijf. Twijfelt u over het resultaat van bijvoorbeeld de bedrukking of kwaliteit van het product? Vraag dan gratis en vrijblijvend een proefdruk aan. Pas wanneer u deze proefdruk heeft goedgekeurd, zetten wij de productie en eventueel bedrukking in gang. Niet veel later ontvang u de daadwerkelijke producten en kunt u van start met het blij maken van uw doelgroep. Heeft u nog vragen en/of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!