Zakmessen & Tangen bedrukken

Voor de avonturiers tussen jouw relaties zijn bedrukte zakmessen hét relatiegeschenk waarmee jij je van andere bedrijven onderscheidt. De praktische zakmessen met logo zijn uitgerust met diverse handige tools. Wil jij zakelijke relaties versterken of is klantbinding jouw doel? Laat multifunctionele tangen en zakmessen bedrukken en voor een vlijmscherp resultaat!

(19 artikelen gevonden)

Pagina's

Messen bedrukken voor ieder geefmoment

Een bedrukt zakmes is een origineel geschenk waar u menig relatie blij mee kunt maken. De bedrukte zakmessen zijn, net als veel andere bedrukbare gereedschapsartikelen zoals bedrukte rolmaten en linialen met opdruk, ideaal om weg te geven aan relaties die houden van outdoor activiteiten en klussen. Hierdoor is de zakmes relatiegeschenk perfect om weg te geven tijdens speciale beurzen die betrekking hebben op outdoor en survivalactiviteiten. Er is altijd wel een geschikt geefmoment voor dit originele relatiegeschenk. Ook voor jonge scouts is het leuk om een zakmes bedrukt met bijvoorbeeld met een unieke tekst en/of uw logo te krijgen. Naast de bedrukte speelkaarten en notitieboekjes met opdruk is dit een echt onvergetelijk cadeau, waardoor u nog lang herinnerd wordt.

Groot bereik met een gepersonaliseerd zakmes

De (zak)messen zijn praktische en compacte artikelen die op ieder moment van pas kunnen komen. De één zal het zakmes gebruiken tijdens het klussen en de ander ziet deze eerder als handig hulpmiddel tijdens het kamperen. Doordat het artikel vaak gebruikt wordt op verschillende momenten geniet u altijd van een groot en herhaaldelijk bereik. Ideaal wanneer u de zakmes met logo en/of tekst laat bedrukken.

Laat het zakmes graveren voor een extra unieke uitstraling. Door de gravering is het mogelijk om het mes te personaliseren met naam en/of een unieke tekst. Een gepersonaliseerd mes zal zeker in de smaak vallen bij uw relaties.

Ruime keuze: van eenvoudige messen tot luxe Victorinox zakmessen

Wilt u uw relaties ook verrassen met een gepersonaliseerd mes? Bij Van Helden vindt u altijd een mes dat precies bij u past. De zakmessen in ons uitgebreide assortiment zijn multifunctioneel met diverse functies. Zo kunt u zakmes graveren dat tegelijkertijd is voorzien van een schaar, een flesopener en een kompas, maar kunt u ook kiezen voor eenvoudige hobbymessen. Daarnaast hebben wij ook luxe en exclusieve messen in het assortiment. Laat bijvoorbeeld een stijlvolle Victorinox graveren voor uw zakenrelaties. De multifunctionele messen bevatten alles wat u nodig heeft voor outdoor activiteiten.

Wilt u uw relaties een complete survivalkit schenken? Dan is outdoor survivalset precies wat u zoekt. Dit is een 4-delige set met o.a. een verrekijker en een 7-delige multitool.

Zakmes graveren of bedrukken? Bestel direct online

Laat vandaag nog uw zakmes bedrukken of graveren met uw logo en/of tekst. Tijdens uw online bestelling kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn met betrekking tot aantal, kleur en opdruk. Wilt u ook weten hoe uw zakmes eruit komt te zien? Geen probleem. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u altijd een digitale drukproef ter goedkeuring. Pas als deze helemaal aan uw verwachtingen voldoet zullen wij uw relatiegeschenken zakmes bedrukken. 

Heeft vragen of wilt u meer weten over een van onze producten? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0344 – 640 200 of door gebruik te maken van onze live chat. Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies en een offerte op maat.