0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Groothandel kadoartikelen: bedrukte en onbedrukte geschenken

Wanneer u opzoek bent naar een origineel relatiegeschenk of een leuk bedankje, dan bent u hier aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring en meer dan 2.000 relatiegeschenken online kunnen wij u altijd voorzien van een passend geschenk. Omdat wij direct vanuit voorraad leveren heeft u uw bedrukte of onbedrukte cadeaus altijd extra snel in huis. Bovendien zijn onze relatiegeschenken gecertificeerd volgens de Europese wet- en regelgeving, waardoor u altijd zeker weet dat het u een goede keuze maakt.

Keuze uit een breed assortiment relatiegeschenken

Mede dankzij ons brede assortiment mogen wij ons vol trots uw groothandel in cadeauartikelen noemen. Hier vindt u altijd het juiste geschenk voor uw relatie, passend bij iedere doelgroep en iedere gelegenheid. Bovendien kunt u altijd een persoonlijke touch aan het cadeau geven door deze te laten bedrukken met uw eigen logo, uw naam en/of een originele tekst.

Naast de leuke bedankjes met eigen opdruk, bieden wij u ook diverse luxe cadeau doe de persoonlijke relatie onderstrepen. Denk bijvoorbeeld aan luxe keukengerei, sportartikelen en kantoorartikelen. Allen te bedrukken met een unieke logo en/of tekst. Ook de stormparaplu is een populair cadeau waar u menig relatie blij mee kunt maken. Zeker omdat deze bijna het hele jaar van pas komt. Wij bieden u een ruime keuze en indien nodig verzorgen wij maatwerk.

Uw groothandel cadeau artikelen ligt om de hoek

Het gehele assortiment is direct online te vinden. Wanneer u een artikel niet kunt vinden hoeft u het alleen maar te laten weten en gaan wij voor u op zoek. Wilt u toch liever uw relatiegeschenk fysiek zien voordat u deze bestelt? Dat kan in één van onze showrooms. Onze showrooms liggen centraal in Nederland waardoor deze voor iedereen toegankelijk is. In de showrooms kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee het hele assortiment bekijken. Bovendien zullen wij altijd paraat staan voor een persoonlijk advies op maat.

Uw bedrukte cadeauartikelen binnen 8 werkdagen in huis

Wel relatiegeschenk u ook bestelt, alles zal binnen de kortste keren volledig bedrukt bij u bezorgd worden. Voor de meeste artikelen geldt een levertijd van circa acht werkdagen. Pas nadat u uw akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef beginnen wij met bedrukken. Zo weet u altijd precies hoe het cadeau eruit komt te zien en ontvangt u altijd een relatiegeschenk waar u volledig achterstaat. Bent u er nog niet helemaal uit? Vraag dan een vrijblijvende offerte en drukproef aan alvorens u bestelt. 

(14 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven