Paraplu's bedrukken

Paraplu bedrukt met uw logo: een zeer gewaardeerd geschenk. Paraplu’s komen altijd van pas, zeker hier in Nederland. Het ene moment schijnt de zon en het andere moment kan het met bakken uit de hemel komen. Zorg ervoor dat uw relaties en medewerkers voorbereid zijn op dit soort momenten. Deel bijvoorbeeld opvouwbare paraplu’s uit tijdens (outdoor) evenementen of geef de paraplu’s cadeau aan uw reizende relaties. Er zijn genoeg geefmomenten, waar u op in kunt haken met bedrukte paraplu’s. Uw relaties zullen dit geschenk zeker waarderen. Wij kunnen de paraplus bedrukken met uw logo en/of tekst, op één of meerdere segmenten van de paraplu.

Keuze uit vele stormparaplu’s, opvouwbare paraplu’s en meer!

Paraplu’s zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Vind uw perfecte paraplu online. In het assortiment vindt u vele opvouwbare paraplu’s, golfparaplu’s en meer. Ook bieden wij diverse stormparaplu’s aan, waarvan een aantal zelfs tegen windstoten van 100 km/uur bestand is. Neem ook eens een kijkje in het assortiment van Senz. Dit zijn duurzame relatiegeschenken van goede kwaliteit en hebben een aerodynamisch design.

Paraplu als geschenk voor iedere doelgroep

Dankzij ons regenachtige kikkerlandje komt een paraplu regelmatig van pas. Aangezien de regen voor niemand een uitzondering maakt, is een paraplu voor iedereen een handig gebruiksmiddel. Het geven van een paraplu’s als relatiegeschenk valt dan ook altijd bij iedereen in de smaak. Ongeacht leeftijd, geslacht, inkomen en ga zo maar door. Heeft u als bedrijf dan ook een brede doelgroep? Met een paraplu zit u altijd goed!

Gepersonaliseerde paraplu’s voor verschillende geefmomenten 

Het weggeven van relatiegeschenken kan op veel verschillende momenten. Uiteraard leent niet ieder geschenk zich uit voor ieder moment. Een paraplu echter wel. Doordat het breed inzetbaar is qua ontvangers, is het ook breed inzetbaar qua geefmoment. Met name als u deelneemt aan beurzen, open dagen en evenementen in de herfst, is een paraplu een uitstekend promotiemiddel om uit te delen. Maar gezien ons regenachtige land, lenen ook andere seizoenen zich hier prima voor uit. Vergeet echter niet op de paraplu te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Zo genereert u meer bereik en wordt uw bedrijf zichtbaar onder veel mensen.

Verras uw relaties met een originele paraplu met opdruk

Heeft u de juiste paraplu voor uw relaties gevonden? Laat ze dan meteen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, website en/of andere tekst. Uw relaties blijven voortaan droog onder uw naam. U kunt de paraplu’s bedrukken op één of meerdere segmenten. De keuze is aan u. Neem contact met ons op voor eventueel hulp of advies op maat geven. Ook kunt u een bezoek brengen aan één van onze showrooms, zodat u de paraplu’s eerst zelf kunt zien