Paraplu's bedrukken

Paraplu bedrukt met uw logo: een zeer gewaardeerd geschenk. Paraplu’s komen altijd van pas, zeker hier in Nederland. Het ene moment schijnt de zon en het andere moment kan het met bakken uit de hemel komen. Zorg ervoor dat uw relaties en medewerkers voorbereid zijn op dit soort momenten. Deel bijvoorbeeld opvouwbare paraplu’s uit tijdens (outdoor) evenementen of geef de paraplu’s cadeau aan uw reizende relaties. Er zijn genoeg geefmomenten, waar u op in kunt haken met bedrukte paraplu’s. Uw relaties zullen dit geschenk zeker waarderen. Wij kunnen de paraplus bedrukken met uw logo en/of tekst, op één of meerdere segmenten van de paraplu.

Kies uit vele stormparaplu’s, opvouwbare paraplu’s en meer

Paraplu’s zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Vind uw perfecte paraplu online. In het assortiment vindt u vele opvouwbare paraplu’s, golfparaplu’s en meer. Ook bieden wij diverse stormparaplu’s aan, waarvan een aantal zelfs tegen windstoten van 100 km/uur bestand is. Neem ook eens een kijkje in het assortiment van Senz. Hier vindt u kwalitatieve stormparaplu’s met een aerodynamisch design.

Verras uw relaties met een originele paraplu met opdruk

Heeft u de juiste paraplu voor uw relaties gevonden? Laat ze dan meteen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, website en/of andere tekst. Uw relaties blijven voortaan droog onder uw naam. U kunt de paraplus bedrukken op één of meerdere segmenten. De keuze is aan u. Uiteraard kunnen wij u helpen en advies op maat geven. Ook kunt u een bezoek brengen aan één van onze showrooms, zodat u de paraplu’s eerst zelf kunt zien.