Rituals pakketten

Ontdek een breed scala aan Rituals pakketten: van complete pakketten met personalisatiemogelijkheden tot uitgebreide wellness-sets.

Rituals pakket: een luxe geschenk voor iedere relatie

Uw relaties en collega’s kunnen wel wat ontspanning gebruiken. Met de verzorgingsproducten van Rituals kunt u ze dit luxe gevoel schenken. De Rituals pakketten bestaan uit diverse verzorgingsproducten en zijn elk afgestemd op de behoefte van de ontvanger. Zo is de ‘Ritual of Sakura’ perfect voor een ontspanningsmoment, is de ‘Ritual of Ayurveda’ perfect om u op te laden en is ‘Ritual of the Samurai’ perfect voor mannen. Met de Rituals producten komen veel aspecten samen, zoals ontspanning, oosterse tradities en sociale betrokkenheid. Deze aspecten maken van Rituals een perfect zakelijk geschenk om weg te geven.

De geschiedenis van Rituals

De Rituals producten maken een statement en zijn een begrip in de branche voor persoonlijke verzorging. Daar is uiteraard hard voor gewerkt door oprichter Raymond Cloosterman. In 2000 begon hij met Rituals waarbij hij alledaagse routines wilde transformeren tot een bijzonder verwenmoment. We kunnen wel zeggen dat het goed is gelukt. In een wereld waar alles draait om snelheid en effectiviteit zorgen de Rituals producten voor een luxueus ontspanningsmomentje waarbij de mens even centraal staat.

Rituals is meer dan een verzorgingsproduct

Naast het ontspannen gevoel dat de Rituals producten geven, maakt het merk ook een statement als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo worden de producten op een innovatieve manier geproduceerd op basis van authentieke Oosterse tradities. 

Rituals pakket als relatiegeschenk

U kunt ook uw persoonlijke noot geven aan het Rituals geschenk. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw relaties een verzorgingsset aan te bieden, waarbij u een Ritualspakket combineert met een bedrukte handdoek en een bedrukbaar toilettasje. Zo heeft u gegarandeerd een uniek luxe geschenk in handen voor iedere relatie.

Bestel uw Rituals geschenk eenvoudig online

De Rituals pakketten zijn perfect om weg te geven als origineel kerstgeschenk, jubileum- of eindejaarsgeschenk. De luxe verzorgingsproducten in combinatie met een ander leuk bedrukt geschenk zullen zeker voor de nodige impact zorgen. Bij Van Helden kunt u snel en eenvoudig uw bestelling online plaatsen. Binnen enkele stappen kunt u uw persoonlijke wensen aan ons doorgeven. Voor een persoonlijke advies of een offerte op maat kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.