Zonnebrand bedrukken

Het is belangrijk om uzelf goed in te smeren. Daarom is de zonnebrandcrème een populaire give-away voor uw relaties tijdens de vakantieperiode. De zonnebrand is te bedrukken met uw tekst of logo en verkrijgbaar tot SPF30.

Sorteer op

5 producten

Zonnebrandcrème factor 30 [25 ml]
Vanaf
€ 1,31
Zonnebrandcrème Suntime
Vanaf
€ 1,75
(2)
  • SPF (factor) 30 voor voldoende huidbescherming
Zonnebrandcrème factor 30 [50 ml]
Vanaf
€ 2,35
Zonnecrème stick Factor 30
Vanaf
€ 0,83
  • Kan eenvoudig mee op vakantie
Zonnebrand spray factor 30 [10 ml]
Vanaf
€ 1,17

Zonnebrand met opdruk: dé weggever tijdens zomerse dagen

Vaak is uw doelgroep in de zomer lastiger te bereiken, mensen trekken er in de periode graag op uit; naar het strand, het park of op vakantie naar het buitenland. U zult creatief moeten zijn om uw doelgroep tijdens de zomer te bereiken. Door hen een artikel te schenken dat handig van pas zal komen op warme, zonnige dagen bijvoorbeeld. Wat dacht u van zonnebrand met bedrukking? Het is een mooi en origineel gebaar, waarmee u laat zien dat u om uw relaties  geeft. Als u de zonnebrand ook nog eens laat bedrukken met uw naam of logo, dan zult u bovendien kunnen profiteren van een groot bereik!

Verblijd uw relaties met zonnebrand met bedrukking

Als u op zoek bent naar bedrukbaar zonnebrand, dan bent u bij Van Helden aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse zonnebrand crèmes die u geheel naar wens kunt laten bedrukken: met uw naam, logo of zelfs originele tekst: er is van alles mogelijk. Ook een leuk idee: combineer de zonnebrand met andere leuke strandartikelen met bedrukking. Wat dacht u bijvoorbeeld van bedrukte zonnebrillen, strandballen met opdruk of een beachballset met bedrukking? U ziet het, als u op zoek bent naar een zomers relatiegeschenk bent u hier op de juiste plek! Verblijd uw relaties deze zomer nog met een origineel geschenk! Personaliseer de zomerse geschenken door ze te bedrukken met een originele tekst of slogan en laat een onuitwisbare indruk achter!

Uw zonnebrand met logo of bedrijfsnaam bestelt u eenvoudig online

Of u uw relatiegeschenken met uw naam, logo of leuke tekst wilt laten bedrukken, bij ons kunt u alles heel eenvoudig online bestellen. U kunt heel eenvoudig uw bedrukkingswensen aan ons doorgeven. Tevens ontvangt u voorafgaand aan het bedrukkingsproces van ons een gratis digitale drukproef ter goedkeuring. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan. Pas nadat wij uw akkoord hebben ontvangen, zullen wij de zonnebrand gaan bedrukken.

Heeft vragen of wilt u meer weten over bedrukte zonnebrand of een van onze andere relatiegeschenken? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0344 – 640 200 of door gebruik te maken van onze live chat. Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies en een offerte op maat.