Beachballsets bedrukken

Ben jij op zoek naar een relatiegeschenk dat voor langere tijd jouw ROI zal verhogen? Ga voor zon, zee en branding! Laat beachballsets bedrukken met je logo of een vrolijke quote. Wanneer jouw relaties een potje beachball spelen staat jouw merk bij iedere slag in het middelpunt. Ook de rest van het strand kijkt mee!

Sorteer op

3 producten

Beachball set Colour
Vanaf
€ 1,84
(3)
  • Voor een sportief dagje aan het strand
Beachball set Brava
Vanaf
€ 2,64
(5)
  • Zorgt voor ontspanning
Beachball set Game
Vanaf
€ 4,55
(4)
  • Multifunctioneel

Dé weggever tijdens zomerse dagen

In de zomerperiode is uw doelgroep vaak moeilijker te bereiken. Tijdens de zomerse dagen trekken zij er graag op uit, richting het strand, naar het park of het buitenland. Om uw doelgroep dan toch de bereiken moet u creatief zijn. Door ze een artikel te schenken waar zij de hele zomer van kunnen genieten komt u positief onder de aandacht. Denk bijvoorbeeld aan een populaire beachball set. Wanneer u dit geschenk laat bedrukken met bijvoorbeeld uw naam of logo, werkt u ook op subtiele wijze aan uw naamsbekendheid.

Urenlang speelplezier voor jong en oud

Tijdens de zomer is een praktisch geschenk, zoals een bedrukte waterfles, goed inzetbaar als weggever.  Maar tijdens deze periode zijn het vooral de zomerse sport- en spelartikelen die het uitzonderlijk goed doen. Laat bijvoorbeeld een frisbee bedrukken met pay-off van uw bedrijf voor het verhogen van de naamsbekendheid. Een ander onvergetelijk geschenk is de beachball set. Tijdens een dagje strand of een uitje naar het park is dit hét item dat uw relaties met zich meenemen. Het geschenk zorgt voor urenlang speelplezier bij jong en oud.

Beachball set bedrukken? Dit is er mogelijk

Met het schenken van de beachball set maakt u een grote indruk op de ontvanger. De impact van dit onvergetelijke geschenk wordt nog groter wanneer u besluit de beachball set te bedrukken met uw logo en/of tekst. De beachball set bedrukt met uw bedrijfsnaam is een blijvende herinnering aan de ervaring die de ontvanger met uw heeft gehad. Zowel op korte als op lange termijn zal dit een grote bijdrage leveren aan uw imago. U kunt de beachball set ook laten bedrukken met een originele tekst. Bijvoorbeeld om meer lading te geven aan uw pay-off of marketingactie. Uw bedrukkingwensen zijn dus afhankelijk van het doel van het relatiegeschenken. Welke bedrukking u ook kiest, bijna alles is mogelijk bij Van Helden.

Uw bedrukte beachball set bestelt u eenvoudig online

Via de webshop zijn alle relatiegeschenken direct te bestellen. U kunt hier tevens al uw wensen doorgeven met betrekking tot aantal, kleur en bedrukking. Nadat wij uw volledige bestelling hebben ontvangen, gaat onze designteam aan de slag om een digitale drukproef te maken. Hier kunt u precies op zien hoe uw bedrukte beachball set eruit komt te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij de beachball set bedrukken. Uiteraard is het ook mogelijk om alvorens contact met ons op te nemen voor een gratis drukproef vooraf en een offerte op maat.