Duurzame notitieboekjes

Duurzame notieboekjes zijn helemaal van deze tijd en een uitstekende manier om je klanten en medewerkers te verrassen met een duurzaam geschenk. De eco notitieboekjes zijn duurzaam, stijlvol, praktisch en helemaal te personaliseren naar je eigen smaak. Zo kun je deze bedrukken met je logo en bedrijfsnaam of met een persoonlijke tekst. Je hebt de keuze uit verschillende soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een eco bedrukte schrijfmap of duurzame notitieboekjes inclusief pen. Van Helden is de specialist op het gebied van kantoorartikelen en zakelijke geschenken met opdruk.

Eco notitieboekjes met logo

Een notitieboekje is altijd een goed relatiegeschenk. Deze komen namelijk direct van pas, zeker als je de notitieboekjes met bedrukking uitdeelt voor een vergadering of seminar. Daarnaast is een ecologisch notitieboekje met opdruk een uitstekend promotiemiddel dat je als weggevertje uit kunt delen tijdens een open dag of beurs. Van Helden weet dat mensen en bedrijven zich tegenwoordig graag identificeren met milieuvriendelijke en ecologische producten, vandaar dat je een ruime keuze hebt uit milieuvriendelijke notitieboeken die bijvoorbeeld van gerecyclede materialen zijn gemaakt of een minder belastend productieproces achter de rug hebben.

Duurzame notitieboekjes in jouw huisstijl

Net als bijvoorbeeld hardcover notitieboekjes met logo en bedrukte luxe notitieboekjes zijn de duurzame notitieboekjes in je eigen huisstijl te bedrukken. Hierdoor zijn de notitieboekjes ook zeer geschikt voor eigen gebruik. Laat bijvoorbeeld notitieboekjes in combinatie met een eco pen bedrukken met het logo en de missie van jouw bedrijf en deel deze als extra motivatie uit aan je medewerkers. Door gebruik te maken van je logo en huisstijl zorg je ervoor dat dit overal in de organisatie terugkomt, wat zorgt voor herkenbaarheid en saamhorigheid. Dit staat mooi op het bureau en oogt zeer professioneel als je klanten op bezoek krijgt. Van Helden biedt een ruim assortiment aan bedrukte relatiegeschenken.

Verschillende soorten duurzame notitieboekjes

Als je op zoek bent naar een eco notitieboekje zijn er vele soorten om uit te kiezen.  Zo heb je de keuze uit verschillende formaten, met een ringband of in boekvorm, met of zonder pen en nog veel meer. Ook zijn er bijpassende bedrukbare ecologische notitieblokken en memohouders die je kunt bedrukken. De minimale oplage is afhankelijk van het product dat je op het oog hebt en kan variëren van 25 tot 200 stuks. Wil jij meer informatie over bepaalde relatiegeschenken of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op zodat we jou verder kunnen helpen met een persoonlijk advies. Je ontvangt altijd eerst een gratis digitale proefdruk, wij verzenden jouw bestelling gratis en betalen doe je achteraf.