Hardcover notitieboekjes

Een hardcover notitieboek is een uitstekend zakelijk geschenk voor jouw klanten of zakenrelaties. Hardcover notitieboekjes zijn functioneel en gaan lang mee vanwege de harde kaft en hoogwaardige kwaliteit. Dit luxe relatiegeschenk wordt zowel op het werk als thuis veel gebruikt. Laat het hardcover notitieboek bedrukken met je bedrijfslogo, contactgegevens of een persoonlijke tekst zodat je een mooi relatiegeschenk of weggevertje hebt voor ieder moment. Van Helden heeft een ruime keuze uit relatiegeschenken met logo.

Notitieboek hardcover A5 bedrukken

Kantoorartikelen en zakelijke geschenken doen het altijd goed als relatiegeschenk. Notitieboekjes in A5 formaat zijn bijzonder populair. A5 is een optimaal formaat voor een praktisch notitieboek, omdat deze hardcover notitieboekjes genoeg ruimte bieden voor aantekeningen, goed beschreven kunnen worden en ook in haast iedere tas of zak passen. Als je op zoek bent naar een notitieboek dat de ontvanger nog gemakkelijker bij zich steekt, valt een pocketnotitieboekje aan te raden, terwijl bedrukte schrijfmappen ideaal zijn bij voornamelijk zakelijk gebruik op kantoor. De hardboek notitieboekjes zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen en kleuren en je kunt deze in full colour laten bedrukken. Hierdoor passen de notitieboeken perfect bij jouw huisstijl en kun je deze inzetten als instrument voor de branding van jouw bedrijf. Of je nu zoekt naar een gelinieerd, geruit of blanco notitieboek, met ringband of spiraalbinding, elastieksluiting of inclusief een pen, voor ieder doel is er een geschikt artikel dat je kunt laten bedrukken.

Hardcover notitieboek als marketinginstrument

Bedrukte notitieboekjes kun je op verschillende manieren inzetten. Allereerst is het een uitstekend relatiecadeau om weg te geven tijdens seminars, open dagen of voor een vergadering. Ook is een hardcover notitieboekje met opdruk zeer geschikt als marketinginstrument. De bedrukte notitieboeken zet je in als branding door deze te bedrukken met je logo, website of een pakkende tekst waarmee je jouw naamsbekendheid vergroot en potentiële klanten in leads verandert. Wanneer er meerdere mensen met een notitieboekje met jouw bedrijfslogo op zak lopen wordt een groot netwerk van mensen hieraan blootgesteld. Notitieboekjes bedrukken doe je in de gewenste oplage: ook notitieboekjes bedrukken in kleine oplage behoort tot de mogelijkheden! Als het jouw doel is om meer naamsbekendheid te krijgen, is het verstandig om een grote oplage te laten drukken en deze aan zoveel mogelijk potentiële klanten uit te delen, bijvoorbeeld tijdens beurzen.

Bedrukte notitieboekjes online bestellen

Je bestelt jouw gepersonaliseerde notitieboekjes gemakkelijk en snel online. Voordat we jouw bestelling gaan drukken, ontvang je eerst gratis een digitale proefdruk, waardoor je altijd zeker weet wat je kunt verwachten en deze nog aan kunt passen tot je 100% tevreden bent. Neem bij vragen contact op, onze medewerkers helpen je graag verder.