Graveer metalen sleutelhangers met uw logo of tekst

Wilt u graag een uniek en persoonlijk relatiegeschenk geven die professionaliteit en klasse uitstraalt? Dan zijn metalen sleutelhangers de juiste keuze! Deze metalen sleutelhangers kunt u eenvoudig door ons laten graveren met uw naam, bedrijfsnaam en ga zo maar door. Dit zorgt voor een persoonlijk en uniek geschenk welke zeker door de ontvanger gewaardeerd zal worden. Waardering zorgt voor vertrouwen en goodwill wat weer een positief effect heeft op de relatie tussen u en uw klanten of personeel.

Ideaal als zakelijk relatiegeschenk

Bedrukte sleutelhangers zijn een bekende en praktische relatiegeschenken. Deze sleutelhangers zijn er in allerlei materialen. Denk aan sleutelhangers van hout, plastic, stof of in de vorm van bepaalde gadgets. Een andere soort sleutelhanger die vrij bekend is, is de metalen sleutelhanger. Deze soort sleutelhanger wordt vaak ingezet als relatiegeschenk, maar ook als persoonlijk cadeau of leuk souvenirtje. De reden waarom een metalen sleutelhanger zich perfect uitleent als goed relatiegeschenk, is omdat de metalen sleutelhanger luxe uitstraalt. Metaal ziet er steviger en netter uit dan plastic of stof, waardoor u te allen tijde een professioneel geschenk overdraagt. Desalniettemin, kunt u de sleutelhanger extra klasse geven door het te laten graveren met uw logo of tekst.

Laat de metalen sleutelhanger graveren met uw logo of tekst

Naast het laten bedrukken van bijvoorbeeld een plastic sleutelhanger, is het graveren van metalen sleutelhangers ook een mogelijke optie. Dit geeft de sleutelhanger een extrá stijlvolle en luxe uitstraling. Bovendien wordt het relatiegeschenk een stuk persoonlijker, met name wanneer u er een leuke boodschap op laat graveren. De gegraveerde sleutelhanger zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties. Zij zullen de sleutelhanger bij zich dragen en uw bedrijfsnaam komt zo altijd in beeld. Tip: pennen graveren behoort ook tot de mogelijkheden!

De perfecte metalen sleutelhanger voor uw branche 

In ons assortiment vindt u diverse sleutelhangers, waaronder unieke gegraveerde metalen sleutelhangers. Deze metalen sleutelhangers zijn er in allerlei leuke soorten. Hierdoor zijn deze geschikt als relatiegeschenk in tal van verschillende branches. Zo zijn er metalen sleutelhangers in de vorm van een voetballer of wielrenner. Ideaal om te geven als relatiegeschenk in de sportbranche. Maar ook een auto of vliegtuig wanneer u opereert in de vervoersbranche. Daarnaast is een winkelwagenmunt sleutelhanger een praktisch geschenk voor ieder. Maak de metalen sleutelhanger af met een persoonlijke gravering en het relatiegeschenk is helemaal gepersonaliseerd en afgestemd op de ontvanger. 

Vragen of persoonlijk advies over metalen sleutelhanger?

Indien u vragen heeft of graag meer informatie wenst over metalen sleutelhangers, dan adviseren wij om contact met ons op te nemen. Dit doet u door te telefoneren met één van onze adviseurs via 0344 - 640 200 (ma. t/m vr. van 08:00  tot 18:00 uur). Ook kunt u ons contactformulier op onze website invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!