0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Pen Graveren, Pennen Graveren, Gegraveerde Pennen

Een gegraveerde pen is al jaren een perfect relatiegeschenk voor ieder moment. De gegraveerde pen is ook een mooi en luxe geschenk voor uw collega of zakenrelatie. Bijvoorbeeld als kerst- of eindejaarsgeschenk, maar ook bij jubilea of een opening zijn gegraveerde pennen of pennensets zeer geschikt. Niet alleen is dit een bijzonder geschenk om te geven, de ontvanger is des te blij om zo’n mooi geschenk te mogen ontvangen. Hieronder vindt u de meest exclusieve exemplaren. 

Een pen als een van de meest effectieve relatiegeschenken

Een pen is toch wel één van de meest bekende relatiegeschenken. Vaak wordt deze overhandigd met een logo of boodschap erop gegraveerd of bedrukt. Waarom een pen zo vaak wordt gegeven? Het is een zeer effectief relatiegeschenk. Een pen is namelijk een artikel dat altijd nodig is en voor langere termijn wordt gebruikt door de ontvanger. Een pen blijft immers altijd op een bureau liggen. Zo blijft uw bedrijf voor lange tijd top-of-mind bij de ontvanger. In het ruime assortiment van Van Helden vindt u eindeloos veel pennen die bedrukt kunnen worden en zeer geschikt zijn als relatiegeschenk. Hierbij kunt u kiezen uit normale pennen en luxe pennen die geschonken worden in een stijlvol doosje.

Laat uw pennen graveren met een persoonlijke boodschap

Zoals gezegd vindt u bij ons een zeer uitgebreid assortiment pennen die gegraveerd kunnen worden met uw persoonlijke boodschap. Wij hebben diverse pennenmerken in ons assortiment. Zo kunt u een Parker pen graveren met uw tekst. Het is ook mogelijk om de pennen te personaliseren. Zo heeft u voor iedere relatie een uniek cadeau. Er zijn diverse balpennen die gegraveerd kunnen worden met elk een persoonlijke boodschap.

Combineer een gegraveerde pen met gerelateerde geschenken

Een gegraveerde pen is een stijlvol en professioneel relatiegeschenk. Wanneer u graag nog meer wilt geven dan een pen, kunt u dit geschenk ook combineren met andere relatiegeschenken die gerelateerd zijn aan een pen. Denk bijvoorbeeld aan andere kantoorartikelen, als schrijfmappen met bedrukking, bedrukte notitieboekjes of bedrukte post-its.

Bestel eenvoudig en snel gegraveerde pennen online!

Via onze website kunt u eenvoudig en snel gegraveerde pennen bestellen. U kies de betreffende pen, vervolgens de kleur (indien van toepassing), uiteraard ook het aantal en als laatst geeft u aan wat voor gravering u op de pennen wilt hebben. Kortom, een fluitje van een cent. En wij zorgen uiteraard voor een snelle afhandeling zodat u de pennen op korte termijn in ontvangst kan nemen. Heeft u alsnog vragen en/of wenst u graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs via 0344 - 640 200 (ma-vr, 8-18 uur) of via ons contactformulier.

Terug naar boven