• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Pen Graveren, Pennen Graveren, Gegraveerde Pennen

Een gegraveerde pen is al jaren een perfect relatiegeschenk voor ieder moment. De gegraveerde pen is ook een mooi en luxe geschenk voor uw collega of zakenrelatie. Bijvoorbeeld als kerst- of eindejaarsgeschenk, maar ook bij jubilea of een opening is een gegraveerde pen of schrijfset zeer geschikt.

Een pen als een van de meest effectieve relatiegeschenken

Een pen is toch wel een van de meest bekende relatiegeschenken. Vaak wordt deze overhandigd met een logo of boodschap er op gegraveerd of bedrukt. Waarom een pen zo vaak gegeven wordt? Het is een zeer effectief relatiegeschenk. Een pen is namelijk een artikel dat altijd nodig is en nog voor langere termijn zal worden gebruikt door de ontvanger. Een pen blijft immers altijd op een bureau liggen. Zo blijft uw bedrijf voor lange tijd top-of-mind bij de ontvanger.

In het ruime assortiment van Van Helden vindt u eindeloos veel pennen, die geschikt zijn als relatiegeschenk. Hierbij kunt u kiezen uit normale pennen en luxe pennen die geschonken worden in een stijlvol doosje.

Laat uw pennen graveren met een persoonlijke boodschap

Hier vindt u een zeer uitgebreid assortiment pennen die gegraveerd kunnen worden met uw persoonlijke boodschap. Wij hebben ook diverse merken in ons assortiment. Zo kunt u ook een Parker pen graveren met uw tekst.

Het is ook mogelijk de pennen te personaliseren. Zo heeft u voor iedere relatie een uniek cadeau. Er zijn diverse balpennen die gegraveerd kunnen worden met elk een persoonlijke boodschap. Klik hier voor meer informatie over de gepersonaliseerde pennen.

Combineer een gegraveerde pen met gerelateerde geschenken

Een gegraveerde pen is een stijlvol en professioneel relatiegeschenk. Wanneer u graag nog meer wilt geven dan een pen, kunt u dit geschenk ook combineren met andere relatiegeschenken die gerelateerd zijn aan een pen. Denk bijvoorbeeld aan andere kantoorartikelen, als schrijfmappen, notitieboekjes of muismatten.

Vragen of persoonlijk advies?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 0344 - 640 200 (ma-vr, 8-18 uur) of via het contactformulier.

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016