Notitieboek graveren

Een gegraveerd notitieboekje is een zeer luxe relatiegeschenk. Van Helden heeft notitieboekjes in diverse uitvoeringen en maten die je naar eigen wens kunt laten graveren. Waarom zou je voor een standaard notitieboekje gaan als je deze ook volledig kunt personaliseren? Notitieboekjes zijn een praktisch en origineel relatiegeschenk voor het noteren van creatieve ideeën, aantekeningen, contactgegevens en nog veel meer. De relatiegeschenken met logo krijgen sowieso een prominente plek op het bureau van de ontvanger.

Notitieboek graveren met naam

Door een notitieboek te graveren, pas je dit geschenk helemaal aan je eigen wensen aan. Zo laat je het notitieboek graveren met je bedrijfslogo, contactgegevens, een inspirerende tekst of met naam. Je kunt het notitieboek met gravering weggeven als zakelijk geschenk aan je meest gewaardeerde zakenrelaties, maar bijvoorbeeld ook inzetten als onderdeel van de branding van jouw bedrijf. Een notitieboek wordt door het netwerk van de ontvanger gezien tijdens vergaderingen, meetings en seminars, waardoor het effect veel verder reikt dan alleen de ontvanger. Een andere populaire professionele weggever zijn onze schrijfmappen met bedrukking.

Notitieboekjes graveren in kleine of grote oplage

Notitieboekjes bedrukken of graveren kan al vanaf 5 stuks. Doordat er vele mogelijkheden zijn in de oplage is het voor ieder bedrijf mogelijk om notitieboekjes te laten graveren, of je nu net begonnen bent met jouw bedrijf en je nog kleine team een leuk geschenk wilt geven of je al jaren bezig bent en alle klanten van het afgelopen jaar wilt verrassen. Ook maakt dit het mogelijk om bepaalde doelgroepen heel gericht te bereiken met bedrukte notitieblokken of notitieboeken. Dit is ideaal voor bepaalde aanbiedingen of marketingacties waarvoor je het weggevertje in wilt zetten. Met een gegraveerd notitieboek met logo kun je het succes meetbaar maken, bijvoorbeeld door een landingspagina aan de actie te hangen en de voorwaarden aan de binnenkant van het notitieboek te laten drukken.

Verschillende soorten notitieboeken graveren

In het ruime assortiment kantoorartikelen en zakelijke geschenken met logo vind je altijd een geschikt notitieboekje. Deze zijn er in verschillende formaten, zoals een handzaam pocketformaat of het populaire A5-formaat. Ook kun je kiezen voor gelinieerde of blanco pagina’s, notitieboekjes inclusief een pen of memoblaadjes, met een ringband of in boekvorm en nog veel meer. Door vervolgens zelf een tekst of logo aan te leveren en je favoriete kleur uit te zoeken past het relatiegeschenk uitstekend bij jouw huisstijl.

Heb je nog vragen over notitieboek graveren of andere bedrukte artikelen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Van Helden heeft een snelle levertijd van minder dan 8 werkdagen inclusief bedrukking. Voordat wij aan de slag gaan ontvang je eerst een gratis digitale proefdruk.